2777
2789
عنوان

الان یاد یه چیزی افتادم

108 بازدید | 22 پست

چند شب پیش دوستم زنگ زد گفت بریم بیرون ماهم رفتیم نشستیم تو یه کافه به دوست پسرمم نگفتم بهش لایو لوکیشنم ندادم و یعنی کلا فکر میکرد که خونه ام و چون سرکار بود گفتم که حالا نمیفهمه شب باهم حرف زدیم بهش میگم بعد دیگه ساعت  ده ده ونیم اینا بود یهو اومد اونجا و گفت که چرا به من نگفتیو این حرفا حالا اینا هیچی الانک ه دارم فکر میکنم این از کجا فهمیده این سرکار بوده و اون تایمی که اومد پیش من تایم بریک یا استراحتشون بوده و خب یعنی طوری نبوده که بگم خودش بیرون بوده بعد منو دیده یه ذره حس میکنم ترسناکه که من هرجا میرم و اون میفهمه چون بار اولی هم نیست که داره این اتفاق میفته یعنی من هرجا میرم میفهمه حتی اگه خودم نکنم بهش راستش یکم ازش دارم میترسم 

عادیه به نظرتون ؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خب این مدلش اینطوریه منم اذیتش نمیکنم

مدلشه؟ عزت نفست چی پس؟ اینکه یکی کنترلت میکنه مدام و زندان بانته مدلشه؟ پارانوئید میدونی چیه؟😂حس میکنم بچه ای که نمیدونی تو چه باتلاقی هستی 

مدلشه؟ عزت نفست چی پس؟ اینکه یکی کنترلت میکنه مدام و زندان بانته مدلشه؟ پارانوئید میدونی چیه؟😂حس می ...

میدونم تراست ایشوز داره نمیتونه راحت اعتماد کنه چون تو رابطه قبلیش بهش خیانت شده مامان باباش سر همچین موضوعی طلاق گرفتن و با باباش زندگی کرده خب منم حالا پارسال اینا یه داستانی شد حالا فکر نکنی خیانت بوده ولی خب بعدش اینطوری بود که آره باید لایو لوکیشن بدی همیشه نمیدونم ویدیو کال کنی و این حرفا اولش واقعا خوشم نمیومد گوشیم رو خاموش میکردم میرفتم حالا هرجا اونم می‌فهمید حالا به واسطه دوستاش که آره دوست دخترت پیچوندتت  و خب وقتی میدیدم واقعا داره اذیت میشه سر این موضوع منم دیگه اذیتش نکردم با اینکه هنوزم بازم بعضی وقتا میپیچونمش