2777
2789
عنوان

اگه من مثل دخترای دیگه بودم اون هیچوقت ولم نمیکرد💔

| مشاهده متن کامل بحث + 2092 بازدید | 143 پست
محدودیاینطوری بهتره تا خییییلی ازاد بودن

یعنی هرکس عکسشو تو فضای مجازی بذاره آزاده؟ 

نه

دختر دوست داره خوشکل باشه و دیده بشه بخصوص از طرف کسیکه دوسش داره مگه جوونی دو باره؟

من اصلا دوست پسر ندارم و نداشتم تا الان عزیزم سختگیری هم بد نیست پسری که عکس قدی میخواد و اینطور می ...

بابا من نگفتم عکس قدی میخواد

99 درصد اشتباه متوجه شدن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ی جوری مردم میگن نه اوکیه من درکشون نمیکنم

شما الان اگ اجازه نداشته باشین ی عکس بذارین پروفتون

یا چمیدونم با دوستاتون بیرون زیاد برین و اینا ناراحت نمیشین؟

من حق میدم به اسی

میخوام بگم بابای منم گیر میداد شب زیاد بیرون بمونم

ولی من میگم همین ی شبه دیگه میرم میام ی جوری راضیشون میکنم اصلا ولی شک بهم ندارن خداروشکر 

شده تا یک شب با دوستام بیرون بودم و پارتنرم ی لانگ داشتم دوماهه کات کردم دیتم نرفتم تاحالا 

ی چیز متوسط باید باشه ۱۴سالت نیست که ۲۷سالتهه

خب چی؟همه کسایی که کاری که دلشون میخواد رو انجام بدن انجام میدن خانواده اون مایندی دارن؟اکثرشون جنگی ...

عزیزم من دوستایی داشتم پیج پرایوت داشتن و عکسای خوشکلشونو میذاشتن. خب منم دلم میخواد جوونی کنم😔😔

عزیزم من دوستایی داشتم پیج پرایوت داشتن و عکسای خوشکلشونو میذاشتن. خب منم دلم میخواد جوونی کنم😔😔

جوونی کردن به ایناست؟ به نظرت زیبایی چقدر برای آدم موندگاره که بخوای بهش دل ببندی 

روزی ماری عاشق شد میگفت معشوقش ماری ست خوش خط و خال،قد بلند وجذاب، گذشت تا روزی شهامت ابراز عشق به معشوق را پیدا کرد و توانست از نزدیک با وی دیدار کند اما وقتی او را از نزدیک دید بسیار متعجب شد و حیرت زده برگشت.                       او یک شلنگ بود!                                                            این است حکایت عشق های امروزی؛)                               #عضو جدید نیستم ۴سال خواننده خاموش بودم 
ی جوری مردم میگن نه اوکیه من درکشون نمیکنمشما الان اگ اجازه نداشته باشین ی عکس بذارین پروفتونیا چمید ...

بعد همه حمله کردن میگن یعععنی چی تو میگی عکس قدی نشون پسرا میدی

من اینجوووووری نگفتم بخدااااااااااااا

من میگم عکسی ندارم که بقیه ازم گرفته باشن توی 27سال

مثلا قدی که خودم نمیتونم بگیرم

ادم دوس داره عکسای خودشو ببینه

منظورت و خیلی خوب متوجه شدم، دقیقا واسه چی باید تو فضای مجازی که پر کلاه.بردار و اخاذه عکس بزاریم؟!

عزیزم راست میگه خب مثلا عکس قدی از پشت سر با لباس پوشیده و عادی یا عکس معمولی آدم حق داره داشته باشه دیگه مگه تو عهد قاجاریم؟

جوونی کردن به ایناست؟ به نظرت زیبایی چقدر برای آدم موندگاره که بخوای بهش دل ببندی

من دل میبندم به زیبایی چون تکرار نمیشه و دوس دارم از جوونیم عکس داشته باشم. 

ای خدااا☹️

ولش کن عزیرم من منظورتو خوب متوجه شدم چون منم با ۲۲ سال سن حتی یه عکس معمولی از خودم ندارم بعد همسنام با دوستاشون یا خونوادشون میرن مسافرت انواع عکس با ژست مختلف میگیرن لباساشونم اوکی 

منم خانوادم تعصبین ولی ربطی ب عکس قدی نداره ها یا عکس قشنگ ، خودت توش قشنگ بیفتی بس نیس؟

بابا میگم تا این سن عکس قدی نداشتم یعنی هیچکس ازم عکس نگرفته خودمو ببینم حالا اینو انقد گفتم زبونم مو درآورد

عزیزم راست میگه خب مثلا عکس قدی از پشت سر با لباس پوشیده و عادی یا عکس معمولی آدم حق داره داشته باشه ...

حق که داره ولی خانواده رو که نمیشه عوض کرد همش میوفته تو جنگ و دعوا و..... این چیزایی که گفت هم واقعا بدرد آدم نمیخورن به نظرم تحصیلات و سواد بالا تو این دوره بیشتر آدم و جذاب میکنه تا عکس و...

روزی ماری عاشق شد میگفت معشوقش ماری ست خوش خط و خال،قد بلند وجذاب، گذشت تا روزی شهامت ابراز عشق به معشوق را پیدا کرد و توانست از نزدیک با وی دیدار کند اما وقتی او را از نزدیک دید بسیار متعجب شد و حیرت زده برگشت.                       او یک شلنگ بود!                                                            این است حکایت عشق های امروزی؛)                               #عضو جدید نیستم ۴سال خواننده خاموش بودم