2777
2789
عنوان

اگه من مثل دخترای دیگه بودم اون هیچوقت ولم نمیکرد💔

| مشاهده متن کامل بحث + 2113 بازدید | 143 پست

دغدغت درست نیست، موضوع عکس قدیه؟ اینطوری بهتره بابا مگه میخوای خودتو بفروشی عکس قدی بگیری که نره

اگه دوست داری بیشتر بشناسیم👇🏻😉دختری با اصالت بختیاری😍 خیییییییلی زیاد مهربون و دلسوزم🥹 عااشق خدا هستم، معجزهای زیادی بهم نشون داد، رااستیی من اینجا گفتم که لطفا برام دعا کنید قبول شم، و در عین ناباوری با دعای مهربونای اینجا قبول شدمم🥹🥹 اگه جایی کسی نیاز به دعا داشت منو تگ کن لطفا . همین دیگه اهاا راستی، اگه جایی نظرت یا نظرم مخالف هم بود دوست دارم تبادل نظر داشته باشیم، به اطلاعاتم اضاف میکنه، البته با رعایت ادب😉

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اصل منظور کلیمو متوجه نشدین

محدودی

اینطوری بهتره تا خییییلی ازاد بودن

اگه دوست داری بیشتر بشناسیم👇🏻😉دختری با اصالت بختیاری😍 خیییییییلی زیاد مهربون و دلسوزم🥹 عااشق خدا هستم، معجزهای زیادی بهم نشون داد، رااستیی من اینجا گفتم که لطفا برام دعا کنید قبول شم، و در عین ناباوری با دعای مهربونای اینجا قبول شدمم🥹🥹 اگه جایی کسی نیاز به دعا داشت منو تگ کن لطفا . همین دیگه اهاا راستی، اگه جایی نظرت یا نظرم مخالف هم بود دوست دارم تبادل نظر داشته باشیم، به اطلاعاتم اضاف میکنه، البته با رعایت ادب😉

تو تو گوشیت عکس قدی نداری؟ یا عکسی نداری که ازت گرفته باشن؟ منظورم همینه. توهین نکن برده فروش چیه

تو گفتی عکس قدی نداری که به پسرا نشون بدی، این کار توهین به شخصیت خودته 

پسری که دنبال ازدواج باشه آدم حسابی باشه هیچوقت تو مجازی دنبال زن نمیگرده 

روزی ماری عاشق شد میگفت معشوقش ماری ست خوش خط و خال،قد بلند وجذاب، گذشت تا روزی شهامت ابراز عشق به معشوق را پیدا کرد و توانست از نزدیک با وی دیدار کند اما وقتی او را از نزدیک دید بسیار متعجب شد و حیرت زده برگشت.                       او یک شلنگ بود!                                                            این است حکایت عشق های امروزی؛)                               #عضو جدید نیستم ۴سال خواننده خاموش بودم 
تو گفتی عکس قدی نداری که به پسرا نشون بدی، این کار توهین به شخصیت خودته پسری که دنبال ازدواج باشه آد ...

بابا عکس، عکس 

کلا عکس که بقیه تو فضای مجازی میذارن

حالا من منظورم توی 27 سال یه عکس قدی ندارم یعنی هیچکس تا حالا ازم عکس نگرفنه منظورم اینه

چرا ذهنت جاهای دیگه میره

خب چی؟

همه کسایی که کاری که دلشون میخواد رو انجام بدن انجام میدن خانواده اون مایندی دارن؟

اکثرشون جنگیدن تا اون آزادی ها رو به دست آوردن 

از چیزای کوچیک مثل بیرون رفتن و اینستا شروع کن

قرار هم نیست سیر تا پیاز زندگیت رو همه خانوادت بدونن

بابا عکس، عکس کلا عکس که بقیه تو فضای مجازی میذارنحالا من منظورم توی 27 سال یه عکس قدی ندارم یعنی هی ...

منظورت و خیلی خوب متوجه شدم، دقیقا واسه چی باید تو فضای مجازی که پر کلاه.بردار و اخاذه عکس بزاریم؟!

روزی ماری عاشق شد میگفت معشوقش ماری ست خوش خط و خال،قد بلند وجذاب، گذشت تا روزی شهامت ابراز عشق به معشوق را پیدا کرد و توانست از نزدیک با وی دیدار کند اما وقتی او را از نزدیک دید بسیار متعجب شد و حیرت زده برگشت.                       او یک شلنگ بود!                                                            این است حکایت عشق های امروزی؛)                               #عضو جدید نیستم ۴سال خواننده خاموش بودم