2777
2789
عنوان

حالم خیلی بده میترسم مادرم سرطان داشته باشه

| مشاهده متن کامل بحث + 606 بازدید | 47 پست

بدخیم یا خوش خیم بودن توده با نمونه برداری یا همون پاتولوژی مشخص میشه. حتی اگه خدای نکرده سرطان هم باشه که ان شاالله نیست نگرانی نداره اکثر کنسرها قابل درمانن. توکلت به خدا باشه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بدخیم یا خوش خیم بودن توده با نمونه برداری یا همون پاتولوژی مشخص میشه. حتی اگه خدای نکرده سرطان هم ب ...

جواب نمونه برداریش اومده انگار یه توده هست ولی نمی‌دونم بدخیم با خوش خیمه نفهمیدم زیاد 

ازته دلم از خدا می خوام مادرت هیچ مشکلی نداشته باشه الان می خواستم قرآن بخونم به نیت مادرت یه صفحه میخونم منم چند ماه پیش حال وروز تو داشتم ودارم روز تولدم خبر مریضی پدرم رو دختر بهم داد اون شب من مردم تاصبح هزار بار مردم