2777
2789
عنوان

حالم خیلی بده میترسم مادرم سرطان داشته باشه

| مشاهده متن کامل بحث + 486 بازدید | 47 پست
باید ببری پیش دکتر و آزمایش های دیگه ای بگیره نگران نباش

خیلی دکتر رفت کلی آزمایش عکس سونو بالاخره یه دکتر گفت برو نمونه بده الان خیلی وقته دچارشه 😔کاش زودتر میگفتن بهش 

نمی‌دونم چرا کسی نمی‌فهمید چیه 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خیلی دکتر رفت کلی آزمایش عکس سونو بالاخره یه دکتر گفت برو نمونه بده الان خیلی وقته دچارشه 😔کاش زودت ...

چی بگم نگران نباش فدات شم ❤💔🥲

اسمم ناز 🫠🍓🎀🧚🏻‍♀>A girl with big goals                           تآروت میگیرم 🐈‍⬛🕯و مسلط به سه زبانم🫳🏻💖🪄أَنْتَ كَهْفِي🌛    کلاس های:ویولن🎻|بازیگری🎭|کامپیوتر💻|زبان انگلیسی🌍|میرم🗝

اصلا حالم خوب نیست چند وقت پیش مادر دوستم فوت کرد همش حس های بد میاد سراغم دلشوره دارم

می فهمم الان چه حسی داری فقط امیدت به خدا باشه قوی باش ماهم توپروسه درمان پدرم هستیم فقط توبه درد مادرت می خوری مواظبش باش آن شاالله چیزی نیست بیا بهمون خبر خوش بده

می فهمم الان چه حسی داری فقط امیدت به خدا باشه قوی باش ماهم توپروسه درمان پدرم هستیم فقط توبه درد ما ...

مرسی عزیزم امیدوارم پدرتون سلامتیشو بدست بیاره 

نمی‌دونم برای چیکار کنم خیلی درد می کشه وقتی میرم خونتون تحمل ندارم بمونم

مرسی عزیزم امیدوارم پدرتون سلامتیشو بدست بیاره نمی‌دونم برای چیکار کنم خیلی درد می کشه وقتی میرم خون ...

فقط پیشش باش بگرد بهترین دکترها پیدا کن ببر بهش روحیه بدین دورشون شلوغ کنید 

خدا ما رو با عزیزانمون امتحان نکنه من ۲۰سال پیر شدم خیلی گریه کردم اما الان میگم خدایا هرچی خودت خی ...

ان شاالله پدرتون سلامتیش رو بدست میاره ناامید نشو و تقدیرش رو به خدا بسپار. خداوند خیر و صلاح بندگانش رو بهتر میدونه. ان شاالله که خیرش تو شفای عاجل باشه