2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بله از یه طرف مردم از بی پولی می‌نالن از طرف دبگه مدام در حال کاشت ناخن و ترمیم ناخنو تزریق ژل و جرا ...

چون زور اقتصادی اجازه نمیده سرمایه گذاری بزرگ داشته باشند با خرج‌های دم دستی تر هر چند با تحت فشار گذاشتن خودشون اون خلا رو پر میکنند ، مثلاً توانایی مسافرت با کشتی کروز نیست ولی با اولین تعطیلی سیخ و جوجه سمت شمال ( انگار تو یک چرخه ی مریض گیر افتادیم و دنبال خوشی حداقلی هر چند اشتباه ! )

فاصله اجتماعی را رعایت کنید! ازآدم مشکوک به ویروس ۲ متر؛از آدم دروغگو ۱۰ متر،ازآدم ریاکار ۱۰۰ متر                  ازآدم متعصب ۱۰۰۰ متر،ازآدم حسود ۱۰/۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰ متر 🤦

گرونی؟ بی پولی؟ ببخشید آناناس....‌همینطور دور و ورم میرم برای بچه هاشون پونصد تومن یک میلیون و خورده ...

والا ما واسه خرج خورد و خوراک مون موندیم 

اگه یکم برنج یا روغن گرونه بشه استرس میگیرم 

بله از یه طرف مردم از بی پولی می‌نالن از طرف دبگه مدام در حال کاشت ناخن و ترمیم ناخنو تزریق ژل و جرا ...

بله ، دور و ور ما زناشون با لب بزرگ کردن یا بینی عمل

مسافرت میریم باهاشون همینطور پنج تومن پنج تومن خرج میکنن

‌

بعد پیش مادر بدبخت من غرر می‌زنن که نداریم....

این بهونه های اقتصادی بنظر من چرت و پرته 

اونی که نداره چیزی نمیگه و روش نمیشه بگه ندارم

اونی که داره همش میناله

چون زور اقتصادی اجازه نمیده سرمایه گذاری بزرگ داشته باشند با خرج‌های دم دستی تر هر چند با تحت فشار گ ...

درسته،

ولی من میگم حداقل یه عروسک خطرش گمتر از کاشت ناخنه که دیدم برای بعضیا چه عفونتی داره حالا به غیر هزینش،منظور من اینه چرا گیر میدیم به همدیگه در حالیکه بیشترمون همون درگیر خوشیهای لحظه ای هستیم؟

⁦⁩⁦