2777
2789
عنوان

معلم غیر رسمی

384 بازدید | 42 پست

سلام دوستان من معام غیر رسمی هستم سه سال هس آزمون میدم کتبی سبز میشم مصاحبه رد 

البته امسال کتبی هم سبز نشدم 

ما را به سخت جانی خود این گمان نبود...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه بد چرا مصاحبه رد میشین ببخشید شما که سابقه تدریس دارین نمی خوان بگیرن دیگه کی رو می خوان استخدام ...

بله عزیزم متاسفانه خیلی بی‌عدالتی‌ هست توی آزمونا

زیاد هم علاقه ندارم به معلمی خیلی فرسایشی هست و خسته میشم باز اگه رسمی بودم خوب بود به نظرتون ادامه ...

اگه می تونی آزمون استخدامی آموزش و پرورش سال دیگه بده قبول بشو حیفه این همه درس خوندی سابقه تدریس داری تجربه داری واقعا باید بهشون خسته نباشید گفت شما رو چرا رد کردن 

اگه سنت زیر ۳۰ سال فوقش۳۲ سال ادامه بده ازمون دادنو ۱۰ سال غیر انتفاعی بودم ازمون هم قبول نشدم دیگه ...

نه عزیزم ۳۸ سالمه 

با خودم میگم حتی اگه سال بعد قبول بشم هم ۲۵ سال باید درس بدم یعنی تا بالای ۶۰ سال 

حس می کنم توانشو ندارم 

پشیمون نشدی خانه دار شدی؟ 

اگه می تونی آزمون استخدامی آموزش و پرورش سال دیگه بده قبول بشو حیفه این همه درس خوندی سابقه تدریس دا ...

امسال خیلی خوندم دیگه کشش ندارم 😔

نه عزیزم ۳۸ سالمه با خودم میگم حتی اگه سال بعد قبول بشم هم ۲۵ سال باید درس بدم یعنی تا بالای ۶۰ سال ...

من هم ۳۶ سالمه

نه راضی ام شکر خدا 

چون هر سال گیر موسس و مدیرهای قدر نشناس می افتادم 

واقعا از نظر روحی فرسوده شده بودم 

اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ