2777
2789
عنوان

کله پاچه میشه تو خونه درست کرد از بیرون خوشمزه تر بشه❔

| مشاهده متن کامل بحث + 435 بازدید | 27 پست

کله رو قشنگ پاک کن

بعد دو قسمت کن،باید یه آقا اینو انجام بده

بعد بزار تو قابلمه بزرگ از شب تا صبح

کامل کامل بپزه

بعد کله رو بزار تو تشت

سرد که شد

بشین با دست قشنگ گوشت هارو از استخون جدا کن

بعد دوباره گوشت‌ها رو بزار داخل آبش تا حا بیفته

تو این مرحله نمک هم اضافه کن

دعای ۲۷ صحیفه سجادیه یه حرز قوی هست،سعی کنید هر روز معنی فارسیش رو باحضور قلب بخونید.سبز باشید🌱

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من و همسرم با کمک هم درست میکنیم. کله و سیرابی  تمیز شده رو با هم میریزیم، یه دور میجوشونیم یه پنج دقیقه که جوش خورد آبشو خالی میکنیم. بعد میذاریم تو قابلمه و آب میریزیم، دو سه تا پیاز چهارقاچ شده، چند حبه سیر، برگ بو، یه تیکه چوب دارچین کوچیک، نمک، زردچوبه، فلفل سیاه و قرمز، یکم پاپریکا و تخم گشنیز، همه رو میریزیم و شب میذاریم رو گاز که واسه ناهار فردا بپزه. فرداش یکم آبلیمو و زعفرون هم اضافه میکنیم. خیلی عالی میشه.

ببین مامان من قبلا مغز نمی ذاشت که از اول با کله بپزه  ، آخرش فک کنم یک ربع بیست دقیقه ی آخر می انداخت خیلی خوب نمی شد 

جدیدا چون جمجمه اش نشکسته است، مغز داخل خود کله است از اول با مغز می پزه خیلی خوشمزه میشه

می دونم الفاظ یه جوریه ولی خب کله پاچه است دیگه🤣🤣 

برگ بو .چوب دارچین .سیر چند حبه . پیاز ، زرد چوبه . اول بذار چند دقیقه بجوشه آبش رو بریز دور بعد اینا رو بهش اضافه کن و با شعله کم بذار بپزه

ای که مرا خوانده ای راه نشانم بده درشب ظلمانی ام ماه نشانم بده💙❤️

من پیاز خورد میکنم میریزم تو دیگ کله پاچه رو هم میریزم تو پیازا یه کم میزارم بمونه،، زردچوبه میزنم و لیمو خشک ،، بعد یه قاشق رب گوجه میزنم و نخود هم که از شب قبل خیسوندم میریزم توش نمک هم میزنم میزارم یه چند دقیقه همینجوری تفت بخوره،،، بعد آب اضافه میکنم میزارم چند ساعت بجوشه تا آبش بخار بشه و گوشت کله پاچه نرم بشه

خیلی خوشمزه ترمیشه چون تمیزترم هستش فقط وفقط بزاربجوشه بعضی هاابشودورمیزیزن بعضی هاکفشومیگیرن.

بعدش پیازریزکن نخودبریززردچوبه ننمک فلفل سیرفراوون بزاربجوشه ۵ساعت هیچی دیگه نریزی غیراوناکه گفتم بعدم بخورین نوش جون

من بمیرم هم از بیرون نمیخورم خیلی چندشن

⛔️⛔️ نظر من فقط واسه استارتر تاپیکه .. پس اگه مخالفی ریپ نزن چون حوصلتو ندارم 👍                              بالاخره یه روزی یه جایی میفهمی که:  زندگی خیلی گوهههه...خیلیییی😑                                                       نه که ندونم چی حالمو خوب میکنه ها .... میدونم !....ولی دیگه کاری از دستم برنمیاد 🥲

مامانم پاک میکنه و میشوره و دوبار میجوشونه آبشون میریزه دور.بعد چندتا گوجه 4 قسمت میکنه با چندتا پیاز هم به این شکل.با نخود و آب و یه قاشق رب گوجه نمک و فلفل،زرد چوبه میزاره تو زودپز از صبح تا ظهر میپزه

بلدی بهم یاد بدی؟

کله پاچه ی تمیز شده رو خوب بشور

بذار تو قابلمه و روش آب بریز به اندازه ای که روشو آب بگیره

زیرشو زیاد کنه تا به جوش بیاد

وقتی به جوش اومد کف روشو بگیر

حالا یه دونه پیاز درسته بنداز و درشو بذار 

زیرشو کم کم کن

بعد یه ساعت پیاز رو در بیار

بذار قشنگ 8-9ساعت با حرارت کم بپزه

که غلیظ و خوشمزه بشه

اواسط پخت نمک زردچوبه هم اضافه کن

من اصلاً لیمو و رب نمی زنم