2777
2789
عنوان

دعوا سر مهاجرت

| مشاهده متن کامل بحث + 1557 بازدید | 133 پست
واقعا پزشکی رشته عالی ای هست ولی مثل همه رشته های دیگه نه تو ایران. تعهد دو سال خدمت و انصراف با جری ...

ا لا ن  با ید بری از اول بخو نی یا ا متحان ها خاصی بدی که بتونی ا دامه همین بخونی 

تر م چند هستی 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ا همیت ند ه نر ی چند سا ل د یگه هم‌می گن خو دت عر ضه ند اشتی

آره راست میگی من تا ۳۰ سالگی هم که بمونم اینجا بازم بخوام برم همین جنگ تازه بدترش هست چون اونموقع وابستگی حتی بیشتره. تازه اگه من بخوام بخاطرشون بمونم سالای از دست رفته اول جوونیمو میتونن بهم برگردونن؟هیچوقت به این فکر نمی‌نمیکنن که چقدر خودخواهن چند هفتس دعواست خدا فقط بهم صبر بده

ا لا ن با ید بری از اول بخو نی یا ا متحان ها خاصی بدی که بتونی ا دامه همین بخونی تر م چند هستی

باید اونجا از اول بخونم ولی نمیدونم شاید تونستم بعضی واحدا رو تطبیق بدم بستگی به دانشگاه داره. آزمون آیمت باید بدم البته آزمون خیلی راحته الانم بدم قبولم

حا لا می گن بمو ن که چی ؟

هیچی. از وابستگی. تو داری ما رو ول میکنی تو خودخواهی ما اینجا تنها میمونیم دق میکنیم فقط خودتو میبینی مگه زندگیت اینجا چته حالا اونهمه تلاش کردیم که تو پزشک بشی الان داری میزاریم میری و.... . واقعا نمیدونم چطور تحملشون کن‌ من هی سعی دارم آروم باشم آروم حرف بزنم ولی اصلا هیچ حرفی حالیشون نمیشه میترسم همینطور پیش بره سکتم بدن

ا ین جا تر م چند هستی چند سا لت هست کجا می خو ای بری

ببخشید عزیزم ولی تا الانم خیلی تو تاپیکهای مختلف از خودم اطلاعات دادم میترسم اینم بگم شناسایی بشم چون چن تا از اعضای خانوادم اینجان. ولی ایتالیا میخوام برم

شما هم قصد مهاجرت داری؟

نظر جن عاشقت رو بپرس 😅

باشه الان عقدت رو خالی کردی تموم شد؟راحت شدی؟آفرین

من اون موقعی که اون پست رو گذاشتم چون زندگیم پر استرس بود همش خوابای آشفته میدیدم و از طرفی چون تو شرایط حساسی بودم افکار مسموم یکی از اعضای خانوادم که متاسفانه در کل حال خوبی نداره داشت روم تاثیر میزاشت که خداروشکر الان همه چی خیلی بهتره

شما هم بنظرم برای خودت زشته میای اینطور سطح پایین شخصیتتو با همچین کامنتی نشون میدی. من جای شما خجالت کشیدم

ولی وقتمو با امثال شما تلف نمیکنم پس به سلامت🚮