2777
2789
عنوان

با همه دوستام قطع ارتباط کردم

53 بازدید | 5 پست

من امسال که دیگه مدرسمو عوض کردم قبلش دوستام واقعا اذیتم کرده بودم سر موضوع های کوچکی مثل بحثی میشد پشت من نبودن و هوای منو نداشتن منم مدرسه که تموم شد دیدم یه جورایی که انگار اجباریه دوتاشون بهم پیام میدادم و یک گروه داشتم که اونجا ۶تامون عضو بودیم فقط اونجا حرف می‌زدیم منم باهاشون قطع ارتباط کردم و گفتم دیگه نمیخوام هیچکدومتونو ببینم اونام گفتن سرچی دلیل آوردم و تموم واقعا خیلی اذیت شدم این ۳ سال دعوا شد یبار اینا رفتم طرف اون دوستی که دوروزه میشناسن رو گرفتن به من گفتن تو اشتباه کردی تا یک ماه قهر بودم که بلاخره خودشون اومدن دوباره دوست شدیم چندبار دیگه پیش اومده بود که تو شرایط بد بجای اینکه هوامو داشته باشن تنهام گذاشتن

با هیچ  کس دوست نشو هیچ کس 

منن قطع ارتباط کردم چون هول بود از صبح تا شب دنبال پسرا بود و خیلی فضول بود به حریم شخصیم احترام  نمی ذاشت و............

تازه طلبکار بود چرا بلاک اش کردم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزم بنظرم کارخوبی کردی فاصله گرفتی ولی ایکاش زیر پوستی عمل میکردی و دیگه روشون حساب نمیکردی واینکه ...

نه آخه میخواستم بفهمم که دیگه برام ارزشی ندارن و نمیخوام ببینمشون

با هیچ کس دوست نشو هیچ کس منن قطع ارتباط کردم چون هول بود از صبح تا شب دنبال پسرا بود و خیلی فضول ب ...

چرا دوست میشم اما با آدمی که لیاقت داشته باشه و معرفت نه مثل اون شغال صفتا