2777
2789
عنوان

زن داداشم طلا هاشو برده حالا

| مشاهده متن کامل بحث + 52859 بازدید | 883 پست

اینایی ک خودشونو پاره میکنن ک مهریه حق زنه خیلی چیزای دیگ هم تو اسلام هست حق مرده آیا با اون هم موافقید از جمله چند همسری 

بله مهریه حق زنه میتونه مطالبه کنه ولید صورتی ک تبدیل به کاسبی بعضیا نشه  طرف از این پسر به اون پسر سرشونو گول میماله ک مهریه بگیره راحت و صاحب همه چی بشه 

اینا فقط باعث میشن همه خانما بدنام بشن پسرا دیگ. رغبتی ب ازدواج نداشته باشن و نتیجش این میشه هر روز تو سایت می‌بینیم ک خواستگار ندارم وقت ازدواجم داره میگذره 

کسی ک ب خاطر ی خونه زندگیشو. بهم بزنه یعنی دنبال پوله نه زندگی وگرن میمونه لیاقت خودشو تو اون زندگی ثابت میکنه ک خودش هره بیاد بزنه به نامش

طلاها مال خودشو حتی اگه عوض نمیکرد، اینکه میگی مگه از خونه باباش اورده، مگه زن توی زندگی نقشی نداره؟ مگه اون توی خونه کار نمیکرده؟ مگه زندگی نمیکرده؟

از خونه داداشم دزدی میکرده و یه چیزی میداده به مامانش یعمی چی؟ زندگی خودش بوده! میگم زندگی مشترک!

اگه دنبال کلفت بودین باید هزینه استخدام بکی رو میدادین نه اینکه با زندگی دختر مردم بازی کنید! 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از خونه باباش اورده؟؟؟

مگه قراره از خونه باباش بیاره برادرت بعنوان کادو وهدیه خریده کادو رو مگه پس میگیرن من ازدواج اولم هرچی طلا برام خریده بود نگرفت حتی اسمشم نیاورد حتی حلقه خودشم نبرد این ازدواجمم فروختم سرویس عروسیم رو ماشین خریدم به اسم خودم هیچی هم نگفت گفت مال خودته خودت میدونی 

خدایا پناهم باش
اعلام سرقت بزارین روی طلاها ببینید ب کی فروخته خریدن طلای بدون فاکتور جرمه شاکی طلافروش هم میتونید ب ...

ما که تو زندگیشون نبودیم که بدونیم حق با کیه در هر صورت طلا مال زنه کادو دادن پس دادن دیگه چیه زن اینهمه جهاز اورده الان اونا رو میتونه بفروشه ؟ زیرقیمتم ازش نمیخرن کلی ضرر میکنن اقا که صرر نکرده خونه زندگیش رو داره 

خدایا پناهم باش
طلاها مال خودشو حتی اگه عوض نمیکرد، اینکه میگی مگه از خونه باباش اورده، مگه زن توی زندگی نقشی نداره؟ ...

این حرفا برا همه خانما صدق نمیکنه این خانم ازدواج دومش بوده از اولی هم مهریه گرفته اینحوری داره کاسبی میکنه

طلاها مال خودشو حتی اگه عوض نمیکرد، اینکه میگی مگه از خونه باباش اورده، مگه زن توی زندگی نقشی نداره؟ ...

باورکن همین حرفهارو بهش زدن گداشته رفته وگرنه هیچ زنی دوس نداره زندگیش خراب بشه 

خدایا پناهم باش

تو دادکاه طرف مرد رو میگیرن خواهر من طلاهاش فروخت شوهرش خونه خرید بعد تو دادگاه گفت اقای قاضی من طلاهام فروختم دادم بهش خونه خریده به نام خودش بعد قاضیه گفته مگه طلاها از خونه بابات اوردی😐

تو شوهرت طلا بخره ازت بگیره راضی میشی، کادو داده بهش شما کادو پس میگیری، زن حق وحقوقی داره، کارگر بی مزد ومواجب استخدام کردی دست خالی بره، گدا چیزی هست، خوب بکنش، غذا وآشپزی بکنه، ظرف بشور، لباس بشوره، آخر دست خالی بره، والله خودت اینجور باش برا شوهرتـ. زن ستیزی تا کجا.