2777
2789
عنوان

زن داداشم طلا هاشو برده حالا

| مشاهده متن کامل بحث + 52701 بازدید | 881 پست
یک سال عمر نیست ؟ شما شوهرتو الکی ول میکنی ؟ اسم مطلقه روش نمیمونه ؟ انصافه الان عروسمون با داداشم ب ...

اولا کجا نادیده گرفتم 

دوماً شما مگه تو زندگی برادر من بودی ، دیدی خانومش کار می‌کنه یا نه؟ دیدی خدمتکار داره یا نه ؟ 

سوما به نظر شما مقصر تمام جدایی ها مردا هستن و خانوما همه مظلوم ؟ 

چهارما زن داداش من یه بار جدا شده و مطلقه بود و مهریه گرفته بود 

و این که داداشم نمی‌خواد طلاقش بده ، خودش میخواد جدا بشه

شکر ایزد که در خانه صدای دخترم می آید.❤️خانم هستم .
همه چیز حق زن اگر بهش ندی زن ستیزی میشه مرد هم که این وسط هیچی دیگه

اینو من نمیگم قانون میگه ، میگه مهریه حق زنه ، طلایی ک تعویض شده مال زنه ، مگه من میگم ؟ قانون میگه عزیزم در عوضش هزار تا حق هم مال مرده ، من خودم ۵ تا برادر دارم دوتاشون متاهلن . دوتا عروس داریم هردو ماه ، عروس دوممون هم همسن خودمه ، طلاهایی ک داداشم براش خریده مال اونه مهریه ش رو سر عقد برادرم قبول کرده ، خیلیم خانوم خوب و زحمتکشیه برای خانواده ی خودش و برادر من ، دعواشونم میشه ب من زنگ میزنه گله ی داداشمم میکنه ولی دلیل نمیشه دعواشون ک شد من بجای آروم کردن ، دنبال مالک طلاها باشم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدا پدرت رو بیامرزه امثال اینها همچین عروسهایی رو دم حجله سرویسش میکنن حساب کار دستش بیاد بعد میان س ...

شما منو میشناسیت که قضاوتم میکنی میگی عروس دم حجله میکشن؟! 

بعد 5سال بازم عضو شدم😊تمام دلخوشیم دخترم🎀

شما اگه برادرتون جای برادر این خانم بود هم همین حرفو میزدین؟؟میگه زنش ولخرجه و همش خرجهای زیاد میکنه ...

داداش من خواست طلاها خانومش بده خونه والا ب جون عزیزم اولین حرف من و خانوادم این بود چون طلاها رو براش کادو بردیم باید خونه بزنی به نامش 

دلیل نمیشه زندگی شما یه مدلی باشه همه رو ب اون چشم ببینید 

اولا کجا نادیده گرفتم دوماً شما مگه تو زندگی برادر من بودی ، دیدی خانومش کار می‌کنه یا نه؟ دیدی خدمت ...

اگه داداشت انقدر داشت ک خدمتکار گرفته بود چشمش دنبال ۲۰۰ گرم طلایی ک خودش تو حال خوب براز زنش گرفته بود نبود ک . خواهر من عزیز من سعی کن آتیشو خاموش کنی نه اینکه هیزم براش بیاری ، زندگی برادرت هم هست ، اون زن هرچی هست سلیقه ی برادرت بوده ،حتی اگه شما ازش خوشت نیاد خودتم متاهلی دیگه . 

اینو من نمیگم قانون میگه ، میگه مهریه حق زنه ، طلایی ک تعویض شده مال زنه ، مگه من میگم ؟ قانون میگه ...

احسنت به شما خدا خیرتون بده که اینقدر منطقی هستید🌹

اگه هبه نباشه جهت پس انداز خریده باشه چی ،،، خیلی ها میخرن واسه سرمایه گذاری ؟

چون در اختیار نزدیکان درجه یک یعنی همسرشونه می‌تونن ادعا کنن هبه‌ست. و توجیه پذیر هست نسبت به هر ادعای دیگه. 

مامانِ آبان😍🥰🤍🐥 دانشجوی دکتری💓پژوهشگر👩🏻‍🔬رشته و شغلی که از اول عاشقش بودم😊🫀کوردِ زاده‌ی تهران و در حال حاضر مسافرِ سرزمین‌های دور🎓از دغدغه‌های زنان می‌نویسم و گاهی از تجربیات شخصی✍️کتاب‌های خوب معرفی می‌کنم📚این‌جا سایت عجایب‌المخلوقاته، از وقت گذروندن این‌جا لذت می‌برم👧🏻اغلبِ مطالبی که می‌نویسم نظر و عقیده‌ی شخصیم هستن✒️

یک سال عمر نیست ؟ شما شوهرتو الکی ول میکنی ؟ اسم مطلقه روش نمیمونه ؟ انصافه الان عروسمون با داداشم ب ...

عزیزم زن های خوب و بد هم داریم

حرف شما منطقیه

مسئله خواهرشوهر نیست 

بعضیا هستن واس پول ازدواج میکنن همه چیو شخم میزنن بعد ی سال طلاق بعدش میرن سراغ یکی دیگ و ادامه داره

ب نظرت ایناهم کارشون خوبه یا ن؟؟؟؟

اولا کجا نادیده گرفتم دوماً شما مگه تو زندگی برادر من بودی ، دیدی خانومش کار می‌کنه یا نه؟ دیدی خدمت ...

پس داداشت مشخصه ضربه بدیذمیخوره الان حتما روانتخابشم پافشاری کرده 

حالام بگه طلاق نمیدم سکه راهم که دادگاه قسط بندی میکنه البته اگه ماشین وخونه بنامش باشهدمیگیره ازش 

عزیزم زن های خوب و بد هم داریمحرف شما منطقیهمسئله خواهرشوهر نیست بعضیا هستن واس پول ازدواج میکنن همه ...

نه عشقم کار اونا خوب نیست ، چندتا زن این مدلی تو دور و برت دیدی ؟ اکثر خانم ها تا اخرین لحظه پای زندگیشون میمونن تو همین نی نی سایت چقدر زن دیدی کتک میخورن فحش میشنون تحقیر میشن ولی تا تاپیک میزنن میگن پیشنهاد طلاق ندید ک طلاق نمیخوام ؟ 

خیلی کمن ک با نقشه میان و از اول کلاهبردارن ، خود شما اگر متاهلید حاضرید خدایی نکرده در ازای گرفتن مهریه خونه و زندگیتو ول کنی بری بدون هیچ مشکلی ؟ 

باخوندن کامنتا متوجه شدیم زن پیش یه عده چقدر بی ارزش😂🤌🏻

اسی با شما نیستم با بعضی کاربرام ک واقعا از کامنتاشون معلوم شوهراشون هیچ گونه ارزشی براشون قائل نیس 😁

اگه داداشت انقدر داشت ک خدمتکار گرفته بود چشمش دنبال ۲۰۰ گرم طلایی ک خودش تو حال خوب براز زنش گرفته ...

اون خانم فقط یه سال با داداشم بوده از این یه سال هم دو روز خونه بوده ، دو هفته خونه مادرش 

وقتی هم بود داداشم کار میکرد ، می‌گفت نمی‌خوام بهونه بدم دستش که بره قهر 

چرا فک میکنی من می‌خوام جدا بشن 

من دلم نمی‌خواد زندگی داداشم از هم بپاشه 

کلا ۵ بار ندیدم این خانم رو 

چرا باید بدم بیاد یا دشمنی کنم 

من فقط یه سوال حقوقی پرسیدم 

جواب سوالم رو ندادن همه گفتن دخالتگری 

کدوم جمله من تو این تاپیک نشونه دخالت بود 

شکر ایزد که در خانه صدای دخترم می آید.❤️خانم هستم .