2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ادما ذاتا هرکس رو که حس کنن اویزونشونه با لگد میندازن کنار ، دیگه الان بی فایدست خودتو کوچیک کنی

مطمئن باش اگر علاقه ای بود ولت نمیکرد به هربهانه ای پیامی چیزی میداد 

آرامشم ده ای که میدانی توان ، پستی بلندی های دنیا را ندارم ...🙏🏼 🦋
واضح بگم تو براش توو اب نمک بودیالانم بدون پیام یا چیزی برو دنبال زندگیت

می‌فهمه دیگه نامزد کردم 

همه میفهمن 

پس چرا رفت گفت ماشینی که میخاستی خریدم بعد خیانتش چرا ناراحت شد گفتم شوهر کردم چرا بعد مغرور شد

😘😘😘🤍🤍🤍بخند قربونت برم 😂😂😂♥️♥️♥️ژوووووون 😁😁😁ژیگرمی🤪🤪🤪😑😑😑😑😑😑😑چیه میخوام یکم بچه باشم مشکلی داری؟                  تو خیلی باارزشی  من قدرتو میدونم دوستت دارم           یادت باشه همیشه یکی تو آسمونها تورو نگاه میکنه     اون دوستت داره عاشقته مراقبته     من تو هیچکدوممون تنها نیستیم  ما خدارو داریم      هر شب تو فکرتم   اونیکه واقعی دوستم داشت خدام بود      به هیچکس جز خدا محتاج نباش  یادت باشه از کجا اومدی و کجا خواهی رفت 🤚 خوبه خوشحال شدم باعث خندت شدم 😑😂بوس بای

ادما ذاتا هرکس رو که حس کنن اویزونشونه با لگد میندازن کنار ، دیگه الان بی فایدست خودتو کوچیک کنیمطمئ ...

راست میگید بخدا اره 

یعنی برم پی زندگی خودم؟! تموم!!!

😘😘😘🤍🤍🤍بخند قربونت برم 😂😂😂♥️♥️♥️ژوووووون 😁😁😁ژیگرمی🤪🤪🤪😑😑😑😑😑😑😑چیه میخوام یکم بچه باشم مشکلی داری؟                  تو خیلی باارزشی  من قدرتو میدونم دوستت دارم           یادت باشه همیشه یکی تو آسمونها تورو نگاه میکنه     اون دوستت داره عاشقته مراقبته     من تو هیچکدوممون تنها نیستیم  ما خدارو داریم      هر شب تو فکرتم   اونیکه واقعی دوستم داشت خدام بود      به هیچکس جز خدا محتاج نباش  یادت باشه از کجا اومدی و کجا خواهی رفت 🤚 خوبه خوشحال شدم باعث خندت شدم 😑😂بوس بای

پسر اینطوریه که اگه بخوادت می مونه

اگه نه تو براش اصلا مهم نیستی باهات تعارفم نداره

ماشینو خریده ذوق کرده روغن ریخته رو خرج امامزاده کرده گفته اونیه که تو دوس داری حالا تو سناریو چیدی آره یواشکی دوستت داره. ول کن عامو . تموم شد . بای . خدانگهدارررر

سلام گل گلیا. اکانت دست دونفره. دوتادخترخاله ایم ۲۲ و ۳۶ ساله.هرجفتمونم اکانت قبلیامون ترکیده. من خودم خواستم اون دعواش شد😅😆

چند چندی با خودت اگه نامزد داری با حرف زدن با اون میخوای به چی برسی ؟

تکلیف مو مشخص کنم 

دو دل هستم هنوز بله ندادم

راست میگید بخدا اره یعنی برم پی زندگی خودم؟! تموم!!!

اره ، کار درست و انتخاب درست 

به جای احساسات ویران کننده

از عقل و منطقت استفاده کن 

آرامشم ده ای که میدانی توان ، پستی بلندی های دنیا را ندارم ...🙏🏼 🦋
پسر اینطوریه که اگه بخوادت می مونهاگه نه تو براش اصلا مهم نیستی باهات تعارفم ندارهماشینو خریده ذوق ک ...

یعنی چی ماشین چی

خلی؟ دختر عقلت سرجاشه ؟؟داری میگی خیانت کرد .یعنی آنقدر خودت رو کوچیک می‌دونی که میخوای با کسب که بهت خیانت کرد و یک محبت کرد دوباره بری تو رابطه ؟!!

من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔کاربر آقا درخواست دوستی بده تگش میکنم و ابروشو میبرم. پس حواستو جمع کن جوجه دو روزه 

اره ، کار درست و انتخاب درست به جای احساسات ویران کنندهاز عقل و منطقت استفاده کن

راست میگی بخدا 

می‌فهمه دیگه نامزد کردم همه میفهمن پس چرا رفت گفت ماشینی که میخاستی خریدم بعد خیانتش چرا ناراحت شد گ ...

میگم توو اب نمکی

میدونه هر سری بیاد تو هستی 

اینکه گفت ماشینی ک میخواستیو خریدم ک ببینه تو باز ببخشید خر میشی یا ن

اینکه میگی گفتم شوهر کردم ناراحت شد منم بودم ناراحت میشدم یکی ک نیمکت نشینه تا من برم دورامو بزنم اگ کسی پیدا نکردمو از دست بدم 

مغرور شد چون فهمید با وجود خیانتش تو هنوزم دوسش داری گفتی دروغ گفتم شوهر نکردم

فهمید ک دوسش داری با وجود کثافت بودن یکی دوسش داره انتظار داری مغرور نشه؟!!