2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب سوالم اینه الان دو ماه گذشتههیچ خبری نیستنه خسارتی پرداخت شدنه خبری از پایان شکایت

.

از بعضی کاربرا يه اسكرين شاتايی تو گوشیمه كه فقط دوس دارم باهاتون به مشكل بخورم!  😂🤌🏻                                    

سلام مجدد. ببخشيد من باز سوالي ازتون داشتم. 

من از پيجي خريد كردم،بستمم فرستاده. فقط مشكل اينجاست كه دوبار هزينه پرداخت شده. سري اول اشتباهي بوده. چند بار بهش گفتم كه خودشم چك كنه و بهم برگردونه و هي جواب سربالا داد و اينا و زد منو بلاك كرد. 

ديروز رفتم اظهار نامه براش ثبت كنن. مدتش هم ٢٤ ساعت. بعد ديروز بعد از ثبت متوجه شدم كه منو از بلاك دراورده. حدس من اينه كه متوجه شده واسش اظهار نامه فرستادم. 

حالا شماره كارت براش فرستادم همون ديشب و مودبانه بيان كردم كه هزينه اضافي رو برگشت بزنه. تا امروز كه الان ديده. و من ميتونستم امروز برم دوباره ازش شكايت كنم. چون ٢٤ساعت شده. 

حالا بنظر شما فردا برم واسه ثبت شكايت يا صبر كنم؟

سلامتي و تعجيل فرج اقا امام زمان(عج)، صلوات.