2777
2789

کسی که 30 سال سابقه کاری داره و مرداد امسال بازنشسته شده چقدر حقوق ماهانه بهش تعلق میگیره؟

و اینکه سه تا دختر داره که یکی شون معلم رسمیه و حقوق داره و دو تای دیگه کار نداره چجوری تعلق میگیره حقوقش به فرزندانش

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدا خیرت بده لطفا جواب بده 

یه خانومی چند وقته متوجه شده که شوهرش بهش خیانت میکنه 

شوهرش تو واتساپ به یه زنی گفته که بیا ببینمت و چندین بار تماس تصویری گرفتن 

بیشتر اینکه بهم پیام بدن تماشای تصویری گرفتن اونم نصف شب 

شوهره هم خیلی محافظ کاره پیام هاش رو پاک میکنه 

بعد زنه از چند تا از پیاما و گزارش تماس تصویری های شوهرش یواشکی اسکرین گرفته میتونه خیانت شوهرش رو اثبات کنه؟ 

ببین‌ شما در قبال کارهایی که خارج از وظایف زناشوییت بوده در منزل مشترک با شوهرتون انجام دادی میتونی ...

برای خودم نیس

برای خواهرهمسرمه

ک23سال زندگی مشترک داشته گاها حتی فراتر ازهمسرشم کار کرده

ولی الان هیچی جزمهریش بهش تعلق نگرفته

کامل نباش اما واقعی باش🙃😎

سوال بعدي اينكه يه پيجي هست خيلي باهام بد برخورد كرده. اگه ايدي پيجش رو توي پيجايي كه از پيجاي كلاه برداري اينا ميذارن،منم بذارم ووبه دليل بي ادبي و بد برخوردي اعلام كنم،ميتونه ازم شكايت كنه؟(پيجايي هست كه افراد ميان پيجايي كه ازشون كلاه برداري كردن يا دروغ بوده يا بد برخورد كردن ميگن تا بقيه مواظب باشن)

يا زير پستاي خودش بگم كه اصلا برخوردتون خوب نيست و به هيچ وجه مشتري مدار نيستيد و كاملا پرو و بي ادب. 

ميتونه شكايتي چيزي كنه ازم؟٠

سلامتي و تعجيل فرج اقا امام زمان(عج)، صلوات. 

پدر خانواده فوت کنه مادرمیتونه مهریشو از رو اموالش ور داره؟ پدر شخصی که فوت شده ارث میبره؟ چیکار بای ...

بله، مادر خانواده می‌تونه مهریه را از اموال همسر فوت‌شده خود دریافت کنه همچنین، پدر متوفی  نیز در صورت زنده بودن، سهم قانونی خود را از ارث می‌بره. برای اینکه اموال فقط به فرزندان برسد، باید قبل از فوت، وصیت‌نامه رسمی و قانونی تنظیم بشه یا در صورت عدم توافق، می‌توان مهریه را از طریق دفتر اسناد رسمی یا دادگاه پیگیری کرد

خدا خیرت بده لطفا جواب بده یه خانومی چند وقته متوجه شده که شوهرش بهش خیانت میکنه شوهرش تو واتساپ به ...

بار اثبات این مورد خیلی سخته اگه نظر منو بخواین میگم نه موفق نمیشه چون مدارک کافی نداره و طرف دعوا حتما انکار میکنه نه اقرار

سوال بعدي اينكه يه پيجي هست خيلي باهام بد برخورد كرده. اگه ايدي پيجش رو توي پيجايي كه از پيجاي كلاه ...

خب کلا کارتون اخلاقی نیست چون اونا که کلاه بردار نیستن فقط بی ادب بودن بله به جرم تهمت و افتراع و نشر اکاذیبمیتونن شکایت کنن

کسی که 30 سال سابقه کاری داره و مرداد امسال بازنشسته شده چقدر حقوق ماهانه بهش تعلق میگیره؟و اینکه سه ...

حقوق بازنشستگی با ۳۰ سال سابقه کاری معادل میانگین حقوق دو سال آخر خدمت و حداقل حقوق مصوب سال ۱۴۰۳ دریافت میشه در صورت دو سوم میانگین حقوق کمتر از حداقل حقوق باشد، حداقل حقوقو بهش میدن. برای فرزندان بازنشسته شده ، اگه فرزند دارای حقوق و کار رسمی است، از نظر قانونی حقوق بازنشستگی به صورت جداگانه به هر فرزند داده نمی‌شه و حقوق بازنشستگی فقط به خود فرد بازنشسته تعلق می‌گیره و نه به فرزندانش