2777
2789

ببینید من نزدیک دو ماهه دارم این محصول رو مصرف می کنم. قبلا از بینیم عکس گذاشتم که خیلی ها گفتن هیچ تغییری نکردی که اصلا موافق نیستم. خودم متوجه تغییرات شدم، اما منظورم از تغیبرات چیه؟ اول اینکه بینی من، به دلیل شکستگی، انحراف داشت. و دوم اینکه بینی من کمی هم ورم داشت و در مجموع بینیم گوشتی-استخوانی بود. اما این لوسیون باعث شد، بینیم تا حدودی جمع بشه و یجورایی پوستم بچسبه به استخوان بینیم و اون انحراف بینی بیشتر مشخص بشه. اما خودم احساس می کنم انحراف بینیم نسبت به قبل کمتر شده ولی همچنان انحراف بینیم به قوت خودش باقیه. از اونجایی که این محصولات رو خریدم، دو تا سرم بهم داد، یکی ژل کوچک کننده، یکی سرم براق کننده و تغیبر خط های بینی. اون محصول دومی واقعا روی بینیم خط انداخته و مثل کانتور آرایش، عمل کرده. فکر می کنم این محصولاتی که ادعا میکنن بینی رو کوچک و خوش فرم می کنند در واقع کاراییشون کم کردن ورم و پف بینی و خط انداختن روی بینی مثل فن کانتور هستش. اونایی هم که نتیجه گرفتن، به احتمال زیاد از ماساژ نتیجه گرفتن، چون این پیج هایی که این محصولات رو ارائه می کنن، فیلم های ماساژ بینی هم میفرستن که همراه با استفاده از این محصول، بینی رو هم ماساژ بدیم. 

ما ندرتاً دربارۀ انچه کـه داریم فکر میکنیم، درحالیکه پیوسته در اندیشۀ چیزهایی هستیم کـه نداریم. «شوپنهاور»

حالا کاری به اینکه تبلیغه، ندارم

ولی یکم کمتر اغراق کن حداقل باور کنیم

با عمل بینی آدم انقدر تغییر نمیکنه😂😂😂😂

تاريك انديشان هميشه سعى مى كنندزنان را در «سياهى» نگه دارند؛آنها از روشن شدن ذهن زن مى ترسند !چون خوب ميدانند اگر زن بداند،به فرزندانش هم ياد ميدهد !

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

حالا کاری به اینکه تبلیغه، ندارمولی یکم کمتر اغراق کن حداقل باور کنیمبا عمل بینی آدم انقدر تغییر نمی ...

واقعا متاسفم برای امثال شما، من فقط اومدم تجربم رو گفتم که همه بفهمن این محصولات چیکار میکنه؟ نه آدرس پیجی رو گذاشتم، نه گفتم به اون نتیجه ای که دلم میخواد رسیدم. چند وقت پیش عکس بینیم رو گذاشتم که اکثرا گفتن تغییر نکردی. خوب من اگه قصد تبلیغ داشتم، بینیم رو با هوش مصنوعی، فتوشاپ میکردم دیگه 

ما ندرتاً دربارۀ انچه کـه داریم فکر میکنیم، درحالیکه پیوسته در اندیشۀ چیزهایی هستیم کـه نداریم. «شوپنهاور»