گفت ک دوقلوهامون جنسیتشون چیه بعد مادرشم گفت با هواپیما میام بیمارستان همراهش خودم تنها مراقب عروسمم غذا میپزم میدم بخوره مادر خودش نمیخواد بیاد خودم میام از الان گفته باشم عروسم دست کسی دیگ حتی مادرشم نمیدم یجور حس خوبیه نازمو میکشن بعد زا هم امیدوارم همینجور باشه بعد یچیز ناراحتم کرد گفت گل دخترم واسم پسر میخواد بزاد یعنی چی این حرفش ناراحت شدم چون هم دختر دارم هم پسر الانم شوهرم عکس سیسمونی ریز میزه ایی ک خریده داره واسش میفرسته به شوهرم بگم که به همه بگه هم دخترمون برکت هم پسرمون نعمته نخوان بگن پسر زایده باید ناراحت شدم از این حرفش
نازی دوقلو خیلی خوبه مبارک باشه به خوشی بیان بغلت ، جواب هیچ طرز فکری رو نده منظورم مادرشوهرت،تمرکزتو بزار رو روند بارداری و زایمان ، اگه فکر میکنی بعدها منت میزارن بگو مادرت بیاد مراقبت حداقل ده روز اول به شوهرت بگو با مادرم راحت ترم به مادر تو روم نمیشه درخواست مو بگم ، راجب خطای پزشکی هم تاپیکتو نخوندم ولی طبق تجربه خواهرم سقط کرد دیگه فکر کرد تموم شده ولی احتمالا دو قلو بودن و یکیش سقط شد و الان دخترش ماشالا بزرگ شده شاید شما هم سه قلو بودن😍
فاصله اجتماعی را رعایت کنید! ازآدم مشکوک به ویروس ۲ متر؛از آدم دروغگو ۱۰ متر،ازآدم ریاکار ۱۰۰ متر ازآدم متعصب ۱۰۰۰ متر،ازآدم حسود ۱۰/۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰ متر 🤦
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
مهم نیس در مورد پسر و دختر داشتن چی فکر میکنه ،فقط امیدوارم باعث شر نشه و بیاد الکی از کارای مامانتون ایراد بگیره و دستور بده و هیچکارم نکنه بعدا منت بزاره .
نازی دوقلو خیلی خوبه مبارک باشه به خوشی بیان بغلت ، جواب هیچ طرز فکری رو نده منظورم مادرشوهرت،تمرکزت ...
نه عزیزم من هیچ سقطی نداشتم رفتم یه بیمارستان دولتی درپیت اشغال بهم گفت قلب بچه نمیتپه با همین سونوگرافی عادی بدون اکو و این حرفا خون هم دور جنین گرفته سقط شده برو کورتاژ رفتن دکتر متخصص خودم گفت دوباره برو سونو که دیگه بریم کورتاژ رفتم سونو گفت جنین سالمه ولی جفت بشدت پایین و استراحت مطلق فقط خون هم دور جنین گرفته ولی مشکلی ایجاد نمیکنه اگر استراحت مطلق باشی قرس دارو امپول دادن زدم تا هنوزم ک هنوزه من استراحت مطلقم تا توالت بزور میرم امروز رفتم سونو صندلی ماشین کامل خوابونده