2777
2789

پوست خوبی دارن چه ربطی به نماز داره

|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•|   goftino.com/c/xJbnEE

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همه نماز خونا چهره شون نورانی نیس

کسی ک ترک گناه کرده

نمازقران میخونه

با بقیه مهربونه

چهرش نورانیه

وگرنه ادم داریم نمازمیخونه ولی با زبون هزاربار دل میشکنه

کجای چهره ی همچین ادمی نورانیه ؟

کاربری خانوم کوچولوی سعید برای منه🦈 متاهلم آقایون سایت درخواست چت ندین❌پروفایل خودمم_شات گرفتن حق الناسه حلال نمیکنم

پوست خوبی دارن چه ربطی به نماز داره

خسته نشدی تو تمام تاپیک ها مخالفت خودتو با مذهبی ها اعلام میکنی که چی فکر میکنی خیلی شاخی یا فکر میکنی با گفتن کسی عقاید تورو قبول میکنه 

❤️

گفتم باطن خوب 🙃

خیلی ربطی نداره

البته اونی که آرامش داره از چهره‌ش هم مشخصه حالا چه نماز خون باشه چه نباشه

|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•|   goftino.com/c/xJbnEE

به نظر من تاثیر داره باطن خوب رو چهره تاثیر میزاره حتی اگه طرف نماز نخونه

این اخ... ا ک صبح تا شب نمازاشون بجاست چرا زشتن پس

بیشترشون زشتن

چهره کلا ژنتیکیه رنگ پوستو حتی نوع پوستم 

ربطی نداره عسلم

همه نماز خونا چهره شون نورانی نیسکسی ک ترک گناه کردهنمازقران میخونهبا بقیه مهربونهچهرش نورانیهوگرنه ...

دقیقاااا

منم کلا منظورم فردی بود که این مدلی باشه

تو زیباترین آرزوی منی ❤️

خسته نشدی تو تمام تاپیک ها مخالفت خودتو با مذهبی ها اعلام میکنی که چی فکر میکنی خیلی شاخی یا فکر میک ...

وا😂

منطقی فکر میکنم چه ربطی به مذهبیا داره