2777
2789
عنوان

چرا اونایی که نماز میخونن و کلن قلبشون پاکه چهرشون

| مشاهده متن کامل بحث + 204 بازدید | 22 پست

ی تایمی قران میخوندم

پوستم اکی نبود

ازغصه و برا حاجت ب قران پناه برده بودم

درحالی ک قبل قران خوندن توان هیچ کاریو نداشتم

یهو هربار ک قران میخوندم دچار انرژی شدیدی میشدم حالم تواوج غم خوب شده بود

چهرم روشن تر شده بود

__

براهمین قبول دارم ک نماز قران رو نورانی شدن چهره تاثیر دارن

کاربری خانوم کوچولوی سعید برای منه🦈 نامزد دارم آقایون سایت درخواست چت ندین❌پروفایل خودمم_شات گرفتن حق الناسه حلال نمیکنم

همه نماز خونا چهره شون نورانی نیسکسی ک ترک گناه کردهنمازقران میخونهبا بقیه مهربونهچهرش نورانیهوگرنه ...

خدا پدرتو بیامرزه 

چند لحظه پیش یه تاپیک ترکید دوتا از همین ادما که استارتر فکر میکنه خوبن ریخته بودن سر کاربرای تاپیک اذیت و ازار از بدهنیاشون نگم از تهمتی که به کاربرا میزدن 

ولی ادعای معتقد بودن دارن 

وقتی رفتارشون سالم و در جهت درست نیست یه جای داستان ایراد داره

حضرت حافظ میفرمایند: رسید مژده که ایام غم نخواهدماند چنان نماند و چنین نیز هم نخواهد ماند😍😍😍😍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

در کل بهت میگم حرفات آزار دهنده اس و داری به جماعت زیادی توهین میکنی

توهینی تو حرفام نمیبینم برداشت شما اینه

پست قبلیتو پاک کردی اینم جوابش:

من پیروی عقل و منطقمم نه اون چیزی که بهم دیکته بشه

بعدشم سایت تبادل نظره همه که نباید مطابق سلیقه ما حرف بزنن

نظر شما هم اینه

|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•|   goftino.com/c/xJbnEE

چه توهینی کرده؟ حرفش به مذاقت خوش نیومده داری تهمت میزنی ؟ چرا از دروغ و تهمت شماها ابایی ندارین؟

@shabaram‍ 

خودت ساکت شو بی ادب اینم از ادبیاتت که جز تهمت و فحاشی کار دیگه ای بلد نیستی دستتون خیلی وقته برای کاربرا رو شده 

حضرت حافظ میفرمایند: رسید مژده که ایام غم نخواهدماند چنان نماند و چنین نیز هم نخواهد ماند😍😍😍😍
چه توهینی کرده؟ حرفش به مذاقت خوش نیومده داری تهمت میزنی ؟ چرا از دروغ و تهمت شماها ابایی ندارین؟

ساکت شو دروغگو تویی این خانم تو تمام تاپیک ها همین تازه این حرف خوبش بود

❤️

منم مخالف نظر اسی بودم

یعنی منم توهین کردم؟هرکی مخالف نظرتون حرف بزنه میشه حرفاش ازاردهنده؟

یبارکی بگید قدرت تفکرو اختیار ندارید هرچی بقیه دیکته کنن میگید به به 

توو امضاتم اضافه کن فاقد قدرت انتخابو اختیارو تفکر

اونوقت کسی باهات وارد بحث نمیشه و جوابتم نمیده