2777
2789

خودم روی پیشونیم دو تا لک بارداری قهوه ای بزرگ افتاده بود بعد تو یوتیوپ دیدم این پماد برای لک پوستی معرفی کرد آمدم اینجا هم سرچ زدم یه عده از کاربرها تعریف کرده بودن  بعد در موردش تحقیق کردم نوشته بود حداقل 4 تا 6 ماه باید مصرف بشه که تاثیرش بزاره 

بعد از دکتر زیبایی پرسیدم گفت حدود 3 جلسه باید بیایی مزوتراپی تا خوب بشه که هر جلسه اش حدود 1400 بود  بهش گفتم انقدرها پول ندارم و این پماد بهش نشون دادم گفتم چطوره استتفاده کنم گفت اینم خوبه! 

دیگه رفتم داروخونه و عکس پماد نشون دادم و مسول داروخونه بهم گفت اینها رو تو اینستا دیدی؟ گفتم بله 

با خنده بهم گفت هر چیزی تو اینستا می بینید باور نکنید! 

گفتم حالا توکل به خدا استفاده می کنم ببینم چی می شه! 

الان سه ماهه دارم استفاده می کنم و برام موثر بوده لک هایی که انقدر مقاوم و پررنگ بودن حدود 70 درصد کمتر شده!  پمادش حدود 50 قیمتش هست گفتم تجربه ام در اختیارتون بزارم. اگه پول زیادی ندارید که هزینه کنید این پماد با هزینه خیلی کمتر لک های صورت از بین می بره! 

هر که یمنی ها را دوست بدارد مرا دوست داشته و هر که با آنها کینه ورزی کند با من کینه ورزی کرده است. پیامبر اکرم (ص)

پماد ترتینوئین که با نام عمومی اسید رتینوئیک نیز شناخته می‌شود، یک مشتق قوی ویتامین A است که برای درمان طیف گسترده‌ای از مشکلات پوستی، از جمله آکنه، لک‌های پوستی، چین و چروک‌های ریز و آسیب‌های ناشی از آفتاب استفاده می‌شود. این پماد با تسریع بازسازی سلول‌های پوستی و تحریک کلاژن‌سازی، به بهبود بافت و یکدست شدن پوست کمک می‌کند. 

هر که یمنی ها را دوست بدارد مرا دوست داشته و هر که با آنها کینه ورزی کند با من کینه ورزی کرده است. پیامبر اکرم (ص)

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممنون که گفتی اسمش چیه

ببخشید می خواستم عکس پماد بفرستم که قفل کرد 

پماد ترتینویین 5 درصد هست 

لک ها به مرور همشون میرن چیزی واسه زدن نیاز ندارن

در طول روز باید ضد افتاب و مرطوب کننده بزنی 

می‌دونی منم ی بار دقیقا همین اتفاق برام افتاد و ی پماد خریدم اسمش هیدروکینون بود

ببخشید ریدددد به پوستم 

چنتا لک رو ساق پام داشتم اول قرمز شد بعد لکام قهوه ای تیرههه انگار که سوخته بود 

با کلی بد بختی و گریه و چیز میزای مختلف و گذر زمان کمرنگ شد ولی هنوز جاش مونده و من دارم دنبال ضد لک میگردم🥲😐💔

پیچیده تر از آنم که تو بفهمی مرا...

می‌دونی منم ی بار دقیقا همین اتفاق برام افتاد و ی پماد خریدم اسمش هیدروکینون بودببخشید ریدددد به پوس ...

اتفاقا تو نت در مورد این پماد هم خوندم منتها نوشته بود ترتینویین بهتره.  

بالاخره هر کرم ملاحظات خودش رو هم داره مثلا برای همین نوشته بود طی مصرف باید حتما ضد افتاب و مرطوب کننده استفاده کنید