2777
2789
عنوان

دوستم فکر میکنه من باعث شدم باباش فوت کنه😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1829 بازدید | 96 پست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

منم الان همین کارو میکنم ولی میدونم اون حتی ناراحتم نمیشه ولی من شاید تا مدت ها تو فکرش بمونم

خب رو خودت کار کن. بندازش دور. من یکی از اقوامم پیشم نالید و پول ندارم و کمکم کن و... نگفت قرض گفت کمک. من نفهم بهش کمک کردم. بعدش فهمیدم می‌توانسته قرص بگیره و پس بده و الکی اینجوری نشون داده. بعد دیگه جوابش رو ندادم کلی توهین و دروغ بارم کرد. هم پولم رفت هم کلی توهین. منم انداختمش دور. 

عزیزم چشم و نظر وجود داره

این به معنی بد بودن شما نیست 

بعضیا انرژی چشم شون بالاس.

آدم گاهی بچه خودشم چشم میزنه.

من یه دوستی دارم ۱۵ ساله دوستیم.

خیییییلی هم دوسش دارم اونم منو دوست داره

ولی عجیب چشمش شوره. عجیبببب

مثلاً هر موقع عکس بچمو بفرستم براش، شب تب می‌کنه یا میفته یه جاش کبود میشه. دیگه مطمئنم.

الان بچه دومم دنیا اومده ۴۰ روزشه. با اینکه صمیمی ترین دوستمه، خودش اصلا نگفته عکس بفرست منم براش نفرستادم. تا حالا ان‌شاءالله همو ببینیم قبلش صدقه میدم...

خداروشکر خودش می‌فهمه...

عزیزم منم الان نمی دونم با دوستم چجوری برخورد کنم نزدیک ده ساله باهم دوستیم چند روز پیش متوجه شدم به ...

چه فامیل خوبی بوده که گفته بهتون 

میتونست نگه با حرفایی که میزنید رابطه شما همسرتون خانواده همسرتون رو خراب کنه و حرف ببره اونم 

واقعا ادم خوبی بوده

دیگه نباید اسمشو بگی دوست .پاشش کن به تو چه ..کلا بلاکش کن بره 

من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔کاربر آقا درخواست دوستی بده تگش میکنم و ابروشو میبرم. پس حواستو جمع کن جوجه دو روزه 

خیلی ناراحت شدم ولی همش دلم میسوزه برای رفاقت 9 ساله واقعا باورم نمیشه اینجوری باهام رفتار میکنه

گاهی اوقات افراد به خاطر شوکی که از مصیبت بهشون وارد میشه به طور ناخودآگاه دنبال یه دلیل برای این اتفاق میگردن تا به خودشون و مغزشون بقبولونن همه چی خوب بوده هیچ مشکلی از سمت خودمون نبوده و مثلا چشم زخم باعث این اتفاق افتاده و اگر این عامل حذف میشد همه چی عالی بود هرچند که دوست شما تا آخر عمرش آرامش نخواهد داشت چون نمیتونه واقعیات زندگی رو بپذیره و همیشه نگران  سحر و جادو و چشم زخم خواهد بود 

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹