2777
2789
عنوان

دوستم فکر میکنه من باعث شدم باباش فوت کنه😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1829 بازدید | 96 پست
فک نکنم دیگه بخواد برگرده دوستاش زیادن بعدم از وقتی از من فاصله گرفته کلا با اوناس حتی الان سیگارم م ...

بیخیال اهمیت نده 

بالاخره دورش خالی میشه

بهش فکر نکن عزیزم 

تقصیر تو ک نیست و نبوده

خواس  خداست 

اونام برا همین سیگار کشیدنس ک دورشن. 

صبر کن و ببین.. به فکر خودت باش عزیز جان 

گاهی سکوت من میشکند  تو. را 😐 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خیلی ناراحت شدم ولی همش دلم میسوزه برای رفاقت 9 ساله واقعا باورم نمیشه اینجوری باهام رفتار میکنه

عزیزم منم الان نمی دونم با دوستم چجوری برخورد کنم نزدیک ده ساله باهم دوستیم چند روز پیش متوجه شدم به یکی ازدوستانش که ازاقوام درجه ی یک همسر من هست حرفامو میگه.فامیل همسرم بهم زنگ زد وگفت فلانی دوست تونیس یکی دو مورد هم ازحرفایی که من به دوستم  گفته بودمو گفت بهم .فقط ازم خواست چیزی نگم به دوستم کلا ذهنیتمو بهم ریخت اصلا باورم نمیشه ازجایی بهم ضربه زد که خودش شاهد بود خورده بودم .جدیدا عمل کرده میخواستم برم پیشش ولی بعد این جریان اصلا دلم نمیخواد ببینمش .کاش فامیلمون ازم نخواسته بود به روی دوستم نیارم .گفت به دوستیت ادامه بده ولی مواظب باش دیگه پیشش حرف نزن .ولی درکل دیگه دلم نمیخواد صداشو بشنوم

عزیزم حتما بچه ای وگرنه خودت همچین دوستی رو می‌داشتی کنار

21 سالمه از تقریبا بچگی باهاش دوست بودم خیلی بهش وابسته هستم چون هیچ دوست دیگه ای ندارم این تنها رفیقم بود

عزیزم منم الان نمی دونم با دوستم چجوری برخورد کنم نزدیک ده ساله باهم دوستیم چند روز پیش متوجه شدم به ...

وای چقد سخت فک میکردم دوستای صمیمی دیگه اینجوری نباشن حداقل حرمت این زمان طولانی رفاقت رو نگه دارن 

منم دقیقا مثل تو وسط هوا و زمین موندم نمیدونم چیکارکنم 

همون بهتر که زود شناختیش. خواهش میکنم عزیزم

زودم نبود 9 سال طول کشید ولی چن سال پیش هم رفت با دوستای دیگش وقتی دورش خلوت شد پاشد اومد پیش من منم دوباره عین قبل برگشتم باهاش

تنهایی بهتر از همنشین بود است.این رو من بودم خودم مینداختمش دور.

منم الان همین کارو میکنم ولی میدونم اون حتی ناراحتم نمیشه ولی من شاید تا مدت ها تو فکرش بمونم