2777
2789
سلاااام عشقولیییی چطوری نفس خوبی؟ جانا عشق خاله خوبه؟ببوسش تو گوششم هی بگو خاله زری خاله زری تا بشنا ...

سلام ب روی ماهت خوبم فداتشم... جانا هم خوبه، شبا دهن ما رو سرویس میکنه، روزها آروم و خوشحالِ😁😁 چشم رو چشمم 😍🥰😍😇بله بر منکرش لعنت اول باید بگه خاله زری

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
سلام ب روی ماهت خوبم فداتشم... جانا هم خوبه، شبا دهن ما رو سرویس میکنه، روزها آروم و خوشحالِ😁😁 چشم ...

ایجانم کلا طبیعیت بچه اینه شب بیداریا و گریه و اذیت 

خدا حفظش کنه نفس ♥️♥️♥️😘

یارِ   ^^ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ^^           ماه                                                                

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هااااااای🤨🤨🤨🤨🤨من بمیرمم شما خبردار نمیشین😒😒😒😒یوقت سراغمو نگیرین اوف میشین ایشششششش

منم بمیرم کسی خبردار نمیشه

فکر میکنن ترک کردم سایتو😶

پس همه مثل همیم

🧜‍♂️مابی ادب نیستیم،برخوردمون بستگی داره که شماکی باشی🧜‍♂️

منم بمیرم کسی خبردار نمیشهفکر میکنن ترک کردم سایتو😶پس همه مثل همیم

عه خدا نکنه عزیزدلم 

سلام ب روی ماهت خوبی؟ عدد ان تی و ضخامت پشت گردن جنین و سن بارداری چند بوده؟ مستقیم فرستاده آمینو؟ ا ...

فدات خوبم  کلی ازمایش داده  امروز بازم وقت دکتر داره  ببینم چی میگه خدا کنه چیزی نباشه گفته خیلیم جنین شلوغی هستش 😊 

زندگی واس  صبر کردن خیلی کوتاهِ

زری قهر نکن بهت نمیاد ❤️دوستمون ندالی 🥺🥺🥲🥲

چششششممم

فدات خوبم کلی ازمایش داده امروز بازم وقت دکتر داره ببینم چی میگه خدا کنه چیزی نباشه گفته خیلیم جن ...

ای جانم‌قربونش برم انشاالله ک چیزی نیست، آمینو کی داره؟

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
ای جانم‌قربونش برم انشاالله ک چیزی نیست، آمینو کی داره؟

راستش از بس ناراحته و حالش بده  نتونستم باهاش بحرفم جزییات کاملشو نمیدونم  خاهرم گفتش  دکترش گفته مشکوکه و فلان از هیچی دریغ نمیکنه تا جایی که امکانش هست تا از سلامتیش مطمئن شه

زندگی واس  صبر کردن خیلی کوتاهِ