سلاااام عشقولیییی چطوری نفس خوبی؟ جانا عشق خاله خوبه؟ببوسش تو گوششم هی بگو خاله زری خاله زری تا بشنا ...
سلام ب روی ماهت خوبم فداتشم... جانا هم خوبه، شبا دهن ما رو سرویس میکنه، روزها آروم و خوشحالِ😁😁 چشم رو چشمم 😍🥰😍😇بله بر منکرش لعنت اول باید بگه خاله زری
تبریک
1
5
10
15
20
25
30
35
40
منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀 دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
فدات خوبم کلی ازمایش داده امروز بازم وقت دکتر داره ببینم چی میگه خدا کنه چیزی نباشه گفته خیلیم جن ...
ای جانمقربونش برم انشاالله ک چیزی نیست، آمینو کی داره؟
تبریک
1
5
10
15
20
25
30
35
40
منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀 دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
ای جانمقربونش برم انشاالله ک چیزی نیست، آمینو کی داره؟
راستش از بس ناراحته و حالش بده نتونستم باهاش بحرفم جزییات کاملشو نمیدونم خاهرم گفتش دکترش گفته مشکوکه و فلان از هیچی دریغ نمیکنه تا جایی که امکانش هست تا از سلامتیش مطمئن شه