2777
2789
اهان حالا شدی شیر زن خب اون همه متن بلندم اینو میگفتم دیگه مستقل باشی 😁😂 پاک کردنش سخته؟

آره درسته اذیت شدی و دیسک کمر گرفتی ازبس تایپ کردی ولی به درد خورد😂

پاک نمی کنم من ک بدونم والا🤦‍♀️

🧜‍♂️مابی ادب نیستیم،برخوردمون بستگی داره که شماکی باشی🧜‍♂️

نه باور کن نمیام میترسم باید یه مرد همراهم باشه که بیام

اوه پس دردت چیز دیگس

یارِ   ^^ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ^^           ماه                                                                

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چون من اگه عقب بشینم شما رو انگشت میزنم🖕@ملکه70‍ مگه نه؟دلیلت همین بود برا بردنم جلو؟

آره🤣

نخیر چری بره عقب خودم بشینم جلو من ننه عروسم مثلا

🤣🤣🤣

آره درسته اذیت شدی و دیسک کمر گرفتی ازبس تایپ کردی ولی به درد خورد😂پاک نمی کنم من ک بدونم والا🤦‍♀️

به نظرت امسال قیمت ریشه زعفرون چقدر ؟ می خوایم واسه مراکز گل زعفرون واسشون زعفرون پاک می کنیم ریشه هاش رو واسه خودمون نگه داریم خشک کنیم بفروشیم 

به نظرت امسال قیمت ریشه زعفرون چقدر ؟ می خوایم واسه مراکز گل زعفرون واسشون زعفرون پاک می کنیم ریشه ه ...

الان ک به ده روزیه خیلی اوج کرده 

زعفرون یه چیزیه ک باید برا فروشش خیلی صبر داشته باشی

مثلا زعفرونی ک  به کیلو ۸۰ تومن میلیون بود برج ۸ پارسال 

الان قیمتش ۱۲۵ میلیون شده یعنی ۴۵ تومن سود 

اگه بخوای بخریو بفروشی سریع تر بازم تا عید باید صبر کنی که سود کنی

چقدر میخوای هزینه کنی؟

و روش خرید زعفرونتون چجوری باشه؟

🧜‍♂️مابی ادب نیستیم،برخوردمون بستگی داره که شماکی باشی🧜‍♂️

ن بابا .. چایه ..دم نوش ..اگه کم خونی داری با لوبیا قرمز خوبش، کنلوبیا رو.به اندازه یک ماهت ینی همون ...

اووووو کی حوصله داره

یه‌ ومپایر با روح‌ بچه‌گربه...🧛🏻‍♀️🐈‍⬛                                                      https://daigo.ir/secret/7228025515

آره درسته اذیت شدی و دیسک کمر گرفتی ازبس تایپ کردی ولی به درد خورد😂پاک نمی کنم من ک بدونم والا🤦‍♀️

حالا اسم من بد در رفته ها😐😂😂 

راستی دیشب اینجا یکی تو بیمارستان فوت شده  عین تو فیلما جنازشو عوض کردن  باز رفتن در اوردن  جابجا کنن🤣🤣 بیارنش

زندگی واس  صبر کردن خیلی کوتاهِ