2777
2789
عنوان

چرا دخترا باید پریود بشن😭😭😭 الان من چجوری درس بخونم از درد

| مشاهده متن کامل بحث + 1036 بازدید | 82 پست
درد بدنی؟کجای کار بودی که توی دمای ۴۵ درجه از ساعت پنج صبح تا هفت شب باید توی باغ بیل میزدم؟شبش هم ب ...

درکت میکنم

اما تا وقتی که یه دخترو و پسر نتونن همو درک کنن همیشه فک میکنن شرایطی توش قرار دارن نسبت به بقیه بدتره

ته تابستون که میرسه حتی دل دریامیگیره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

درکت میکنماما تا وقتی که یه دخترو و پسر نتونن همو درک کنن همیشه فک میکنن شرایطی توش قرار دارن نسبت ب ...

می‌دونم آبجی هیچ موقع نگفتم که یه دختر توی شرایط راحتی هست بالاخره خدا مرد رو واسه این شرایط و این نحوه کار ساخته و خانوم رو واسه کار دیگه و شرایط دیگه 

ولی اینکه یه طرفه قضاوت کرد و گفت دختر راحت تره یا پسر درست نیست گاها پسرارو میبینم میگن خوش به حال دخترا ولی اونا هم به شدت اشتباه میکنن 

🖤 «گاهی بعضی چیزها رو بهتره فقط توی دل نگه داشت… نه از روی ترس، نه از روی ضعف؛ فقط چون همه ظرفیت شنیدنش رو ندارن.»

خب یه پسر دانشجو چجوری بره کار کنه شهر غریب از صبح تا شب کلاس و درس و بدبختی؟با چه امیدی وقتی حتی خر ...

منظور من که این بود الان ما تو دوره امتحانا این بلا سرمون میاد ولی پسرای همکلاسیم سر و مر و گنده دارن میگردن حداقل از این لحاظ اذیت نیستن برای درس خوندن😂 وگرنه شرایط دانشجویی که برای ماهم همینه 

شما هم سخت نگیر به خودت بالاخره درس تموم میشه سربازی هم میرین سر کار هم میرین زن هم میگیرین 

درسته یکم نسبت به قدیم بخاطر شرایط به همه اینا دیر تر میشه رسید ولی خب چه میشه کرد؟ شرایط همه مونه

خوش باد روح آنکه به ما با کنایه گفت : گاهی به قدرِصبر بلا می دهد خدا♥️

داداشم که برعکسش میگه میگه خوش به حالتون شما چیز ندارین چک می‌کنه تو خواب بالا بمونه می ترسه بخوره به بیضیه اش بترکه من چکار کنم با این😭😂

میگفتن اخر شاهنامه خوبه ولی خب اونم دروغه خودمون گول نزنیم فرهاد به شیرینش نرسید لیلی به مجنون سهراب هم به گردافرید ته داستان های ایرانی غمناکه ما هم یه داستانیم فقط ای کاش سرنوشت متفاوتی داشته باشیم حال الان من حال جیران تو این موقع اس

ما پریود میشیمزایمان میکنیمخون از دست میدیم۲سال شیر میدیم۹ماه بارداری تحمل میکنیم

ناشکری نکنید جنس زن و مرد داریم دیگه

مردا هیچ وقت مناسب مادر شدن نیستن

خانمها مناسب مادری آفریده شدن پریودی هم پیش نیازه بارداریه دیگه

اللهم صل علی محمد و آل محمد دعا کنین به حق حقانیت صلوات یه  ماشین خوب بخریم دلم ماشین میخواد  دوست ندارم با دو تا بچه آویزون کسی باشم

خوب اونا سربازی میرن ۲ سال🤪 ما نمیریم

والا چشم ندارن اونم ببینن من مجرد بودم تا با داداشم دعوام میشد میگفت خدایا چرا دخترا سربازی نمیرن🤣

شخصی به دیدن عالمی رفت وپرسید رازجوانی ات چیست عالم پاسخ داد با ابله بحث نکردم .شخص پرسید مگر میشود...؟!عالم گفت راست میگویی نمیشود!!!😆😆😆 اگه جواب پستای ابلهانه و توهین امیز رو ندادم بدون اونا راست میگن😉اینم آخر امضام مجبور شدم اضافه کنم درخواست دوستی ندید مخصوصا مرد جماعت که فحش نثارش میکنم😬😬😬
دست خودم نیست ولی خب عمر و جوونیم چی که گذشت عمری که رفت و خوشی به خودش ندید از روز اول همش استرس و ...

نباید به خاطر سختی ها تموم لحظه های خوب زندگی مونو از یاد ببریم این نا حقیه 

من خودم دوره امتحانام خیلی از دانشگاه و رشته ام غر میزنم ولی در نهایت میدونم این همونی بوده که یه روز آرزو شو داشتم و کلی بابت قبولیش و اینا خوشحال شدم . اون موقع که بابتش تبریک دریافت میکردم و باعث خوشحالی و افتخارم بود رو باید یادم بره و الان ازش گله کنم بگم اصلا خوب نیست؟ شرایط خوب و بد میاد و میره . ان شاءالله شرایط برای شما هم بهتر شه 

درکت میکنماما تا وقتی که یه دخترو و پسر نتونن همو درک کنن همیشه فک میکنن شرایطی توش قرار دارن نسبت ب ...

بابا بخدا من تاپیک زدم که غرغر کنم 

نمیخواستم بحث جنسیتی و اقتصادی و ... بشه😂😂😂

ديگه همينه ديگه. طبيعت بدنمونه. چرا نداره

خب کاش بعد ازدواج این سیکل راه میفتاد 

وسط اینهمه درس و بدبختی که من دارم در حالی که مگس مذکر هم دورم پر نمیزنه چرا رحم باید خودشو برای بارداری احتمالی آماده کنه؟😭

خب کاش بعد ازدواج این سیکل راه میفتاد وسط اینهمه درس و بدبختی که من دارم در حالی که مگس مذکر هم دورم ...

خدا قرار داده ديگه. 

نميشه كه واسه هرچيزي هي بگيم چرا چرا. 

حتما واسه بدنمون لازم و ضروريه ديگه. 

حالا الان قرصي چيزي بخور تا اروم شي

سلامتي و تعجيل فرج اقا امام زمان(عج)، صلوات. 

بابا بخدا من تاپیک زدم که غرغر کنم نمیخواستم بحث جنسیتی و اقتصادی و ... بشه😂😂😂

تو این سایت پسراهم هستند به هر حال این بحثام میشه😂😂

ته تابستون که میرسه حتی دل دریامیگیره

خدا قرار داده ديگه. نميشه كه واسه هرچيزي هي بگيم چرا چرا. حتما واسه بدنمون لازم و ضروريه ديگه. حالا ...

ممنتظرم آب جوش بیاد دم کرده زعفرون درست کنم