2777
2789
عنوان

چرا دخترا باید پریود بشن😭😭😭 الان من چجوری درس بخونم از درد

| مشاهده متن کامل بحث + 1039 بازدید | 82 پست
والا پسرا با یه سرماخوردگی ساده تا اون دنیا میرن و میان 🤦🏻‍♀️ معلومه اگه پسر بودم دلم نمیخواست به ...

فکر. می‌کنی 

پسر بودی که از استرس ایندت شب تا صبح بیدار بمونی؟

پسر بودی که از آینده نامعلوم از جوونی که مفت گذشت توی ایران ناراحت نشی؟

نمیگم دختر بودن راحته نه همچین حرفی نمی‌زنم اصلا ولی فشار عصبی که شما تحمل میکنید ۲۰ برابرش رو ما میکشیم 

حالا معیارت رو چهار تا پسر توی اینستا و آدم علاف و نیرز قرار نده پسر بودن توی این مملکت خودش درده

🖤 «گاهی بعضی چیزها رو بهتره فقط توی دل نگه داشت… نه از روی ترس، نه از روی ضعف؛ فقط چون همه ظرفیت شنیدنش رو ندارن.»

شما چند سالته؟

من ۲۲ سالمه ولی میگم کار بیرون وظیفه زن نیست اگه خودش دلش خواست میتونه کار کنه مثلا من خودم این همه درس میخونم که کار کنم در آینده ولی نه اینکه وظیفه من باشه و کسی بخواد مجبورم کنه 

من بابام از ۸ صبح میره تا ۱۰ شب وقتی بیاد خونه کاری ام باشه کمک مامانم میکنه 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فکر. می‌کنی پسر بودی که از استرس ایندت شب تا صبح بیدار بمونی؟پسر بودی که از آینده نامعلوم از جوونی ک ...

فک میکنی ما از استرس آینده شب تا صب خوابیم؟؟؟؟

نه جوون 

استرس آینده پسر و دختر نداره.

فک میکنی ما از استرس آینده شب تا صب خوابیم؟؟؟؟نه جوون استرس آینده پسر و دختر نداره.

نه شما هم می‌کشی می‌دونم می‌دونم چه سختی های داری 

ولی هر چقدر تو داری ۱۰ برابرشو من دارم 

چندین شبه خوابم به هم ریخت قلبم درد گرفت از همین تحریمای کوفتی که قراره بیاد اعصاب ندارم پاچه همه رو میگیرم 

مگه چند سالمه دو دهه از عمرم گذشت ولی اندازه یه پیرمرد عذاب کشیدم 

🖤 «گاهی بعضی چیزها رو بهتره فقط توی دل نگه داشت… نه از روی ترس، نه از روی ضعف؛ فقط چون همه ظرفیت شنیدنش رو ندارن.»

فکر. می‌کنی پسر بودی که از استرس ایندت شب تا صبح بیدار بمونی؟پسر بودی که از آینده نامعلوم از جوونی ک ...

من اصلا اینستا ندارم که بخوام معیار مو ادمای مجازی قرار بدم ..🤦🏻‍♀️ ولی خب پسر هم دیدم 

هر کی یه راهی رو برای آینده ش انتخاب میکنه و توش تلاش میکنه به هر حال

خوش باد روح آنکه به ما با کنایه گفت : گاهی به قدرِصبر بلا می دهد خدا♥️

نگران اینده بودن دخترو پسر نداره پسر میتونه بره بیرون کار کنه خرجشو در بیاره ولی یه دختر اگه خانوادش حمایتش نکنن و نذارن کار کنه وضعش از یه پسر بدتره

ته تابستون که میرسه حتی دل دریامیگیره

نه شما هم می‌کشی می‌دونم می‌دونم چه سختی های داری ولی هر چقدر تو داری ۱۰ برابرشو من دارم چندین شبه خ ...

خب شما الکی داری به خاطر چیزایی که دست خودت نیست مضطرب میشی 

مگه اینکه کارت واردات و اینا باشه که مستقیم مرتبط به تحریمها س 

وگرنه گرونی و اینا رو کل کشور اعمال میشه دختر و پسر نداره 

خوش باد روح آنکه به ما با کنایه گفت : گاهی به قدرِصبر بلا می دهد خدا♥️

[QUOTE=393320621]من اصلا اینستا ندارم که بخوام معیار مو ادمای مجازی قرار بدم ..🤦🏻‍♀️ ولی خب پسر هم دیدم  هر ک ...[/QUOTE

چی بگم وضع خرابه امید هم نیست 

نه شما هم می‌کشی می‌دونم می‌دونم چه سختی های داری ولی هر چقدر تو داری ۱۰ برابرشو من دارم چندین شبه خ ...

همین شرایط تورو هممون داریم

من دیشب به زور قرص آرامبخش آروم شدم وگرنه ازشدت فشار عصبی سکته میکروم

نگران اینده بودن دخترو پسر نداره پسر میتونه بره بیرون کار کنه خرجشو در بیاره ولی یه دختر اگه خانوادش ...

خب یه پسر دانشجو چجوری بره کار کنه شهر غریب از صبح تا شب کلاس و درس و بدبختی؟

با چه امیدی وقتی حتی خرجش رو خانوادش میدن وقتی تابستون سه ماه شب و روز باید کار کنه چه بسا یکم خرجش رو در بیاره 

تازه دانشگاه تمام شد برو سربازی برو

بعد تازه بیا بیرون نه ماشین نه یه ریال پول نه خونه تازه بیا برو واسه ماهی ۲۰ تومن منت بذارن سرت 

بعد کی بهت زن میده کدوم آینده کدوم زندگی نهایت کسی که سست باشه معتاد شده 

چرا این همه اعتیاد توی جوونا زیاده دلایل زیاد داره ولی یکیش همینه 

نمیگم دخترا خیلی خوش به حالشون هست ها ولی اینکه استارتر میگه ما قاعدگی داریم پسرا راااحت هستن این ناحقیه

خب شما الکی داری به خاطر چیزایی که دست خودت نیست مضطرب میشی مگه اینکه کارت واردات و اینا باشه که مست ...

دست خودم نیست ولی خب عمر و جوونیم چی که گذشت عمری که رفت و خوشی به خودش ندید از روز اول همش استرس و نگرانی و عذاب بود نهایت خوشی عمرم چهار ساعت خواب بود که دیگه خواب درست رو هم ندارم

اینه زندگی جوون ایرانی هعی

همین شرایط تورو هممون داریممن دیشب به زور قرص آرامبخش آروم شدم وگرنه ازشدت فشار عصبی سکته میکروم

منم همینطور دو سه شبه قلبم خیلی درد می‌کنه ولی خب چه کنم نمیتونم جلوی خانواده نشون بدم تازه من که پسر ارشد هستم 

حالا ببین اون پدر خانواده که امید یه زندگی و خانواده بهش هست چی می‌کشه اون در چه حالیه 💔💔

خب یه پسر دانشجو چجوری بره کار کنه شهر غریب از صبح تا شب کلاس و درس و بدبختی؟با چه امیدی وقتی حتی خر ...

استارتر درمورد دردایه بدن تو دخترو پسر گفت که شما اومدی شرایط اقتصادیو قاطیش کردی 

اگه از نظر درد بدنی باشه دخترا نسبت به پسرا خیلی بیشتر  اذیت میشن 

ته تابستون که میرسه حتی دل دریامیگیره

استارتر درمورد دردایه بدن تو دخترو پسر گفت که شما اومدی شرایط اقتصادیو قاطیش کردی اگه از نظر درد بدن ...

درد بدنی؟

کجای کار بودی که توی دمای ۴۵ درجه از ساعت پنج صبح تا هفت شب باید توی باغ بیل میزدم؟

شبش هم باید به زور مسکن می‌خوابیدم وگرنه از بدن درد خوابم نمی‌برد