2777
2789
عنوان

خاستگار دارم

371 بازدید | 28 پست

اما همش کارم گریس کسی بوده عین من دوری از خانواده خیلی براش سخت باشه ؟؟؟خاستگارم شرایط خوبی داره اما تنها مشکلش اینه ک نمیتونه تو شهر ما باشه ی شهر دیگن هم دلم میخاد قبول هم دوری از خانواده خیلیی برام سخته🥲🥺😥😪 نمیدونم چیکار کنم

بودنت آرومم میکنه! دیدنت حالمو خوب میکنه، صدات برام بوی توت فرنگی میده، خندهات قشنگترین دلیل آرامشمه، لحظه هام کنارت معنی پیدا میکنن.. مرسی که توی زندگیم پیدا شدی بهترینم مرسی که گذاشتی قشنگترین لحظه هارو کنارت داشته باشم مرسی که هستی عزیزترینم(:️😘❤

منعادت میکنی..

من هنو هیچی نشده زار زاز دارم از دوری مادرم گریه میکنم🥲🥺

بودنت آرومم میکنه! دیدنت حالمو خوب میکنه، صدات برام بوی توت فرنگی میده، خندهات قشنگترین دلیل آرامشمه، لحظه هام کنارت معنی پیدا میکنن.. مرسی که توی زندگیم پیدا شدی بهترینم مرسی که گذاشتی قشنگترین لحظه هارو کنارت داشته باشم مرسی که هستی عزیزترینم(:️😘❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم همچین شرایطی داشتم یکیش که استادم خواستگارم بود همه چی تموم و واقعا دوسش داشتم ولی

لحظه آخر ردش کردم

و دیگه اینکه برا پست داک از یه دانشگاه اروپایی خوب موقعیت داشتم که اونم رد کردم

پشیمون نیستم هرچند آینده م تو جفتش زیر و رو میشدااا ولی چون من یه دونه دختر هستم و پدر و مادرم دیگه سنشون رفته بالا و هزارتا بیماری دارن با اینکه یه خیابون ازشون دورم مدام نگرانشون هستم و غصه میخورم وای به اینکه 1000 کیلومتر ازشون دور می بودم.

وزن شروع: 72کیلوگرم    وزن هدف : 57کیلوگرم   هدف 1: 70 کیلوگرم(رسیدم) هدف2: 68 کیلوگرم (رسیدم) هدف 3: 66کیلوگرم(رسیدم) هدف4: 64 کیلوگرم (رسیدم)  هدف 5: 62 کیلوگرم  هدف 6: 60 کیلوگرم  هدف7: 58 کیلوگرم 

منم همچین شرایطی داشتم یکیش که استادم خواستگارم بود همه چی تموم و واقعا دوسش داشتم ولی لحظه آخر ردش ...

خدا حفظشون کنن برات عزیزم 

الان ازدواج کردین؟

میشه بزرگ‌ترین اشتباه زندگیت شک نکن 

حتی اگ همه چی خوب باشه ت زندگیت بازم دلتنگی 

۱ساعت بعدازظهر دوست داری بری پیش خانوادت خواهر برادر 

واقعا من بزرگ‌ترین اشتباه زندگیم کردم 

میشه بزرگ‌ترین اشتباه زندگیت شک نکن حتی اگ همه چی خوب باشه ت زندگیت بازم دلتنگی ۱ساعت بعدازظهر دوست ...

شما هم دورین؟ اخه شاید نزدیکشون بودی اما خوشبخت نمیشدی 🥲 از شوهرتون راضی هستین؟ من فکرش حالمو بد میکنع🥲

الان همش ت خونه تنهام خانواده شوهر هیچوقت عین خانواده خودت نمیشه

اره اون ک صد البته من میگم اونجا برم دلتنگ مادرم بشم شاید نتونم مادر شوهرم رو دوست داشته باشم و زندگي زهر بشه برام🥲

خدا حفظشون کنن برات عزیزم الان ازدواج کردین؟

بله ازدوج کردم

ولی بهترین موقعیت های ازدواجم رو به خاطر پدر و مادرم رد کردم و زندگی ایده آلی که مد نظرم دارم رو ندارم ولی خداروشکر حداقل وجدانم پیش خودم راحته که کنارشون هستم

وزن شروع: 72کیلوگرم    وزن هدف : 57کیلوگرم   هدف 1: 70 کیلوگرم(رسیدم) هدف2: 68 کیلوگرم (رسیدم) هدف 3: 66کیلوگرم(رسیدم) هدف4: 64 کیلوگرم (رسیدم)  هدف 5: 62 کیلوگرم  هدف 6: 60 کیلوگرم  هدف7: 58 کیلوگرم 

دختر باید نزدیک مادرش باشه به ویژه که یکی یه دونه باشه😃

نه فقط واسه اونها واسه خودش🥰

یکی یک دونه ها نازکش داشتن😍 همیشه سختشونه دوری از خانواده

مثل اون دوستمون که نظر داده یه کوچه این ور وانور خوبه نه بیشتر❤️❤️❤️

راه دور منظورت چند ساعت راهه ؟

یک روز

دختر باید نزدیک مادرش باشه به ویژه که یکی یه دونه باشه😃نه فقط واسه اونها واسه خودش🥰یکی یک دونه ها ...

منم تهتغاریم🥲🥺