2777
2789

من تا پارسال ماهی ۵ به دخترم میدادم 

آره کافیه به نظرم 

مادر بودن یعنی هر روز از خودت بگذری، یعنی وقتی دنیا بهت پشت می‌کنه، تو باز هم ایستادی برای یه نفر که حتی گاهی قدرشو نمی‌دونه.مادر بودن یعنی خستگی‌ای که هیچ‌کس نمی‌بیند، شب‌هایی که بی‌خوابی می‌کشی ولی صبح با لبخند بیدار می‌شی چون می‌دونی یه زندگی به وجود آوردی که به تو نیاز داره.مادر بودن یعنی فداکاری‌های بی‌منت‌، عشقی که هیچ قید و شرطی نداره، و صبری که کوه‌ها هم جلوی اون کم میارن.چقدر سخت و شیرینه این مسیر… ولی تو هر روز برای عشقی که هیچ‌وقت تموم نمی‌شه می‌جنگی

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

روزانه میخونی؟

اگه روزانه هستی بسه یکم مراعات کنید بابا وضع خیلی بده خودم نهایت ۲ تومن میشه 

الان دانشجو های ده پونزده میلیونی میان

🖤 «گاهی بعضی چیزها رو بهتره فقط توی دل نگه داشت… نه از روی ترس، نه از روی ضعف؛ فقط چون همه ظرفیت شنیدنش رو ندارن.»

روزانه میخونی؟اگه روزانه هستی بسه یکم مراعات کنید بابا وضع خیلی بده خودم نهایت ۲ تومن میشه الان دانش ...

اره دولتی ام 

خودم حس میکنم کمه 

۲ تومن خرج چیا میکنی

مامانم کلا میگه مگه میخوای چیکار کنی همین ۷۰۰ تومن رو نمیدونم چیکار کنم

عزیزم بستگی داره اگه شما همه چیز از خونه می‌بری مواد غذایی اینا برای خرج خودت کافیه این مبلغ اما اگر نمی‌بری ممکنه یکم سختت بشه 

دختر من همه چیز از خونه می‌برد غذا هم نمی‌گرفت از سلف خودم میزاشتن براش اما خب خیلی ولخرج بود یکسره بیرون بود 

مادر بودن یعنی هر روز از خودت بگذری، یعنی وقتی دنیا بهت پشت می‌کنه، تو باز هم ایستادی برای یه نفر که حتی گاهی قدرشو نمی‌دونه.مادر بودن یعنی خستگی‌ای که هیچ‌کس نمی‌بیند، شب‌هایی که بی‌خوابی می‌کشی ولی صبح با لبخند بیدار می‌شی چون می‌دونی یه زندگی به وجود آوردی که به تو نیاز داره.مادر بودن یعنی فداکاری‌های بی‌منت‌، عشقی که هیچ قید و شرطی نداره، و صبری که کوه‌ها هم جلوی اون کم میارن.چقدر سخت و شیرینه این مسیر… ولی تو هر روز برای عشقی که هیچ‌وقت تموم نمی‌شه می‌جنگی

اره دولتی ام خودم حس میکنم کمه ۲ تومن خرج چیا میکنی

چی بگم دیگه زمونه هم بد شده 

من یه پسرم ولی خب خرج خانوما شاید یکم بیشتر هم باشه 

من پول غذای سلف رو میدم صبحانه نهار شام 

لباس و این چیزا که دارم 

لوازم تحریر دارم 

نهایت اول ترم اگه رفرنس بخام یه یک تومن دو تومن میرم میگیرم 

دیگه نهایت خرجای خیلی ریز کنم یه قرص ویتامین سی امگا چیزی 

دیگه هیچ خرجی نمیکنم هیچ 

البته مگه چیکار میکنم که بخام خرج اضافه روی دوششون باشم همینم روم نمیشه بگیرم 

🖤 «گاهی بعضی چیزها رو بهتره فقط توی دل نگه داشت… نه از روی ترس، نه از روی ضعف؛ فقط چون همه ظرفیت شنیدنش رو ندارن.»

عزیزم بستگی داره اگه شما همه چیز از خونه می‌بری مواد غذایی اینا برای خرج خودت کافیه این مبلغ اما اگر ...

من خرج کرایه و موادغذایی و خوابگاه رو کامل جدا ازشون میگیرم 

این فقط واسه خرج خودمه اون هفته

من خرج کرایه و موادغذایی و خوابگاه رو کامل جدا ازشون میگیرم این فقط واسه خرج خودمه اون هفته

آها پس اینطوری کافیه عزیزم 

درست میگیدهعی فقط

البته تقریبا هفته ای هم ۱۰۰ تومن پول شارژ و نت 

اینم بگم جوونی نمیکنیما داریم رد میکنیم بره وگرنه قبول دارم این پول خورد یه روز بعضیا هم نمیشه 

البته تقریبا هفته ای هم ۱۰۰ تومن پول شارژ و نت اینم بگم جوونی نمیکنیما داریم رد میکنیم بره وگرنه قبو ...

سطح خانواده ها هم خیلی با هم فرق داره 

من سر همینم باید خیلی بحث کنم..

فکرش هم میکنم میپرسن خرج چی میکنی نمیدونم چطوری پول از دستم میره

تو خوابگاه من اکثرا همین رنج میگیرن 

بعضیا دیدم هفتگی ۷ تومن میگیرن 

دوستا خودم همین ماهی ۲ اینا 

کلا اکثرا وضع مالی خوبی ندارن

سطح خانواده ها هم خیلی با هم فرق داره من سر همینم باید خیلی بحث کنم..فکرش هم میکنم میپرسن خرج چی میک ...

وضع واقعا بده یه جور فاجعه بازم خوبه با ۲ تومن هم رد میکنن چون خرج خانوما کمی بیشتره 

امسال قیمت غذای سلف مشخص نشده هنوز؟