2777
2789
عنوان

مادرشوهر من خیلی ظاهربینه

237 بازدید | 15 پست

یه دختری از آشناهاشون شوهر منو میخواسته، دختره خودش نه تحصیلاتی داره هیچی. پدرش هم از راه فروش مواد مخدر وضع مالیش خوب شده. 

من خودم لیسانس، کارمند، پدر و مادرم تحصیلکرده شغل خوب، توی شهرمون هم که کوچیکه خانوادم واقعا خوشنام و آبرومند هستن. وضع مالیمون هم بد نیست.

شوهر من این دختره رو نخواسته، علی رغم اینکه مادرشوهرم توصیه میکرده با این دختر ازدواج کنه فقطططط چون پدرش چند واحد آپارتمان داشته! 🤣

مادرشوهرم از اول ازدواجمون اون دختر رو می‌کوبید تو سر من.

من هیچی نگفتم چون حس میکردم شخصیتم میاد پایین با این زن احمق دهن به دهن شم. 

ولی میخوام بعده 2 سال جوابشو بدم. چی بگم. 

یعنی چی از دست این مادرشوهرا

سرتو بکن تو زندگی خودت عزیز 

گذشته تو گذشته مونده الانو بچسب

اصلا برام مهم نیست راجبم چی فکر می‌کنی تو کاملا مختاری که از من خوشت نیاد چون من جوری رفتار نمیکنم که همه ازم خوششون بیاد اگه دیدی وسط بحث جوابتو ندادم حوصله بحث کردن ندارم ترجیح میدم تو نفهمی خودت بمونی با احترام🫠🫡

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بگو خداروشکر خونه پدرم سر بلند زندگی کردیم خونه کسیو خراب نکردیم مواد ندادیم دست کسی 

ت محل همه سر اسم بابام قسم میخورن 

خودم با نون حلال درس خوندم کار کردم دستم جلو کسی دراز نبوده 

بگو پسند شما بوده مادر نه پسند پسرتون وگرنه من اینجا نبودم 

همین کافیه

لطفا آقایون تو تاپیکهای من نیان، پستهای منو جواب ندن . راستی ی ذکری هس من خیلی معرفیش میکنم، خیلی خوبه و مشکلات رو حل میکنه، زندگی رو آروم و روان میکنه و برکت مادی میده به زندگی : استغفرالله الذی لا اله الا هو الحی القیوم الرحمن الرحیم بدیع السموات و الارض من جمیع ظلمی و جرمی و اسرافی علی نفسی و اتوب الیه . روزی چهارصد بار، خدود پنجاه دقیقه طول میکشه گفتنش. (حداقل) ۶۰ روز باید بگی. از تعداد کم شروع کن و صبور باش، حتما امتحانش کن عالیه مخصوصا در کنار توبه واقعی و اصلاح خودت . به دو نیت این ذکر خونده میشه یا زیادی علم یا زیادی مال. ولی کلا مشکلات زندگی رو هم حل میکنه چون خیلی وقتا مشکلات ما بخاطر گناهانمونه. اسمش هم استغفار امام صادق هست و تو مفاتیح اومده. من که عاشقشم زندگی من و خیلیا باهاش خیلی تغییر کرده. اگه میخوای بیش از صد تجربه از آدمای مختلف ازین ذکر بخونی سرچ بزن کانال ترنم توحیدی فاطمه خاشعی تو ایتا و تجربه های دوره ثروتمند شدن با قران (ویسهایی راجب این ذکر ک تو همون کانال موجوده رایگان،جلسه پنجشو بگوش خیلی خوبه) رو بخون، اون تجربه ها از همین ذکره ، تجربه خودم هم شماره ۱۱۴ هست . موفق و عاقبت به خیر باشی خانم زیبا 🌻 خدایا شکرت 💚 

واقعیت اینکه نباید با خانواده ای وصلت کنید که راضی نیستن به این ازدواج، شما هرچی بگید بازم اونا حرف برای گفتن دارن

مهم تر از خود پسر، خانواده پسر هستن

تنها کاری که الان میتونی بکنی اینکه بی تفاوت باشی

واقعیت اینکه نباید با خانواده ای وصلت کنید که راضی نیستن به این ازدواج، شما هرچی بگید بازم اونا حرف ...

ما از خانواده شوهرم خیلی خیلی سر تریم. از خداشون هم بود. پشت سرم پز منو خانوادمو میده. جلو خودم اینجوری میگه

ما از خانواده شوهرم خیلی خیلی سر تریم. از خداشون هم بود. پشت سرم پز منو خانوادمو میده. جلو خودم اینج ...

اشتباه دیگه ات هم اینکه با خانواده پایین تر از خودت وصلت کردی و الان پررو شدن