2777
2789
مشکلت چیه که به فکر خودکشی افتادی ؟

کل زندگیم مشکل ی شوهر بی فکر غر زن ی خانواد وشهر ک پست سر ادم بد میکن دوتا دختر ک هر دیقه در حال گریه الکی ی زندگی پر از قسط وام. بدبختی

❤❤❤❤

اول به روانپزشک مراجعه کنید، چون افکار خودکشی از افسردگی شدید میاد. دارو کمکتون می کنه آروم بشین و انرژی تون برگرده. بعد شروع کنید نیم ساعت ورزش در خونه، حتی می تونید با دخترها برقصید.

اگه نمی تونید جدا بشین، همسرتون را با همین اخلاق بپذیرید و یک سری استراتژی پیدا کنید که چطور شرایط را برای خودتون آسون کنید و مدام غصه رفتار همسرتون را نخورید. تمرکز کنید روی سلامت جسم و روان و رشد خودتون و دخترها

به یـــــزدان که گـــــر ما خرد داشتیم/ کجا این سرانجام بد داشتیم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم اینا ادم بشو نیستن رگ. ریشون همنجور دیگه خسته ام. بخدا

عزیزم خسته شدی طبیعیه فشارروته اگرمیتونی یکی دوروزبرو یه جایی یهدوری بزن بابچه هات منم ۳تابچه دارم گاهی خیلی فشاررومه یه صبح تاظهرمیزارمشون خونه خودم میرم خریدبراخودم دورمیزنم خودپو به گافه دعوت میکنم مادرشدن سخته

همسایه ای آشنایی دوستی کسی نداری بری پیشش با دخترات؟یکم شوهرت دربه در بشه دنبالت بگرده آدم میشه

بخدا خانواد پدرم تا میرم داداشم دخترامو میزن بابام ادمو خجالت میده میگه دحترا اسایشمون بهم زدن ن هیچ کس رو ندارم 

❤❤❤❤

اینا همش بخاطر شرایط بد اقتصادیه پدرا صب تا شب سرکارن وقت نمیکنن تو نگهداری بچه ها به همسراشون کمک کنن اینا ب کنار بی پولی و زندگی سخت اعصاب ادمو چند برابر داغون میکنه خدا ازشون نگذره 

🌹وقتی خدا خواست یوسف را از زندان نجــات دهــد صاعـقه‌ای نفرستـاد تـا درِ زندان را از جای بکند،  بلکه در آرامش شـب درحالیکه پادشاه در خـواب بود رؤیایی بسوی او روانه کرد.  🍀پس بـه خدایت اطمینان داشته باش.  🌹فَسَتَذْكُرُونَ مَا أَقُولُ لَكُمْ وَأُفَوِّضُ أ️مری الی الله ان الله بصیر بالعباد

کل زندگیم مشکل ی شوهر بی فکر غر زن ی خانواد وشهر ک پست سر ادم بد میکن دوتا دختر ک هر دیقه در حال گری ...

ببین قسط ووام روهم که ماهم داریم درامدشوهرم خوبه ولی بازم اونقدرقسط ووام داریم بسختی هندل میشه زندگی بروحتمادکتر

عزیزدلم با خودکشی هیچی درست نمیشه تازه بدترم میشه چون ما انسانها هم روح داریم و هم جسم ،با مرگ فقط جسمت از بین میره اما روحت زنده هست و یکسر عذاب میکشه و سرگردانه ...میگن بعد مرگِ کسانی که خودکشی کردن همش با همون دلیلی که بخاطرش خودشونو کشتن میارن جلوشون و عذابشون میدن 

به دخترای گلت فکر کن که اگه خدایی نکرده مادرشون نباشه چقدر دنیاشون تاریک میشه

درک میکنم زندگی خییییلی سختی داره اما چاره ای جز صبر و تحمل نداریم