2777
2789
عنوان

عروسک لبوبو

| مشاهده متن کامل بحث + 185 بازدید | 24 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چون شبیه یه جن به اسم وشوشه میگن اصلی هاش تسخیر شده است که نمیدونم دقیق ولی فیلم هایی ازش اومده البت ...

اوووو

البته که بعید نیست اینطوری نباشه چون از عروسک ها خاطره خوشی نداریم

امروز هوتن ام کاملا شکیبا 💚 متولد اولین روز از اولین ماه سال 🦋   خدایا بهمون آرامشی بده از جنس خودت 💜🥰 دبیر آینده دانشگاه فرهنگیان 🩷

هزینش چقدره عزیزم؟

اصلش فک کنم سه چهارتومن باشه 

ولی فیکش زیاد نیس در حد ۳۰۰ تومن اینا این حدودا باید باشه دقیق نمیدونم

اصلا برام مهم نیست راجبم چی فکر می‌کنی تو کاملا مختاری که از من خوشت نیاد چون من جوری رفتار نمیکنم که همه ازم خوششون بیاد اگه دیدی وسط بحث جوابتو ندادم حوصله بحث کردن ندارم ترجیح میدم تو نفهمی خودت بمونی با احترام🫠🫡

چرا برای بچه ها نیست؟ مگه بزرگا عروسک بازی میکنن؟

چالش ترند بزرگتراس

کادنس ؛ منم مثل تو یا تو هم مثل من...                                   🌓💛.                                                                                     ای در رگانم خون وطن ، ای پرچمت ما را کفن                                      دور از تو بادا اهریمن                                                                   ایران من ، ایران من ، ایران من ، ایران من                                        ای مادرم ، ایران زمین ، آغاز تو ، پایان تویی                                  بردشت من ، باران تویی                                                                در چشم من ، تابان تویی                                                          ایران من.. ایران من                                                                  آن مهر جاویدان تویییی(((:

اصلش فک کنم سه چهارتومن باشه ولی فیکش زیاد نیس در حد ۳۰۰ تومن اینا این حدودا باید باشه دقیق نمیدونم

اره اصلش ۴ تومنه

فیکش ۷۰۰ تا ۱ تومن

کادنس ؛ منم مثل تو یا تو هم مثل من...                                   🌓💛.                                                                                     ای در رگانم خون وطن ، ای پرچمت ما را کفن                                      دور از تو بادا اهریمن                                                                   ایران من ، ایران من ، ایران من ، ایران من                                        ای مادرم ، ایران زمین ، آغاز تو ، پایان تویی                                  بردشت من ، باران تویی                                                                در چشم من ، تابان تویی                                                          ایران من.. ایران من                                                                  آن مهر جاویدان تویییی(((:

یه عروسکی ترند شده و برای اینکه تبش نخوابه و مدام سر زبونها باشه تا فروش بیشتری داشته باشه براش موضوعات مختلفی مثل انرژی شیطانی و ... می سازن تا بیشتر درباره ش صحبت بشه و فراگیرتر بشه