2777
2789
عنوان

اولین باره خانوادگی میخوایم بریم مسافرت کلی خوشحالم

| مشاهده متن کامل بحث + 288 بازدید | 32 پست
جوری با ذوق گفتی متن ذوق کردم بنطرم دوتایی حالش بیشتره

خیلی خوشحالم چون تالا جایی نرفتیم 

دخترمم میگه مامان با بابا بریم و پیش ننه جون نریم بیشتر خوبه دورش‌بگردم 

من مدرسه که میرفتم همیشه سرکلاس به این فکر میکردم پنکه سقفی بیفته کله کیا قطع میشه 😐😆

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خودتون دوتا یکم اول بچرخید بعد برو پیش مامانت..جسارتا ببخشید میشه بپرسم چرا تو این ۱۲ سال تنهایی نمی ...

چون تالا پیش نیومد 

شوهرم همش سرکاره 

ن کلا با کسی نرفتم مسافرت چن روزه 

من مدرسه که میرفتم همیشه سرکلاس به این فکر میکردم پنکه سقفی بیفته کله کیا قطع میشه 😐😆
یعنی تو این ۱۲ سال که ازدواج کردین تا حالا مسافرت نرفتی؟

نه متاسفانه 

شوهرم همش سرکاره 

پیش نیومد چن روزه بریم 

سلام عزیزم با ذوقی که داری منم ذوق کردم و حس خوب گرفتم.بنظرم با توجه به اینکه دوتایی بیرون تا بحال کم رفتین .توی این چند روز یه ساعت‌هایی رو بچه ها رو بسپربه مامان اینا زن وشوهر برین بیرون.خوش بگذره.سفرت بی‌خطر.

خب دوتایی بچرخید حالش بیشتره

منم نظرم همینه 

دخترمم میگه مامان با بابا بگردیم خانوادگی 

ولی مامانم میگ باهم‌باشیم اخه من دستپختم خوبه میخوان ناهار خودم درست کنم راحت باشه