2777
2789
عنوان

تشخیص بارداری از روی چهره

171 بازدید | 22 پست

کیا از طریق چهرشون فهمیدن باردارن؟

تا حالا کسی بوده خودش ندونه بارداره ولی اطرافیان از چهره‌اش فهمیده باشن؟

الان چند روزه که غریبه و آشنا و حتی کسایی که من و نمیشناسن همش فکر میکنن باردارم... میگن به قیافت میخوره بارداری... حتی وقتی میگفتم نه باور نمیکردن... میگفتن شاید هستی و نمیخوای بگی...حالا آشناها یه چیزی... غریبه ها که منو نمیشناسن چی !!

چند روز قبل یه سری علائم مشکوک هم داشتم اما خودم توجه نکرده بودم از وقتی همش بهم میگن بارداری به علائم مشکوک شدم... تقریبا یه هفته تا پری مونده که مطمئن بشم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من صبح بی بی چک زدم مثبت شد شبش رفتم خونه مادرشوهرم گفت حامله ای؟ گفتنم نه چرا؟ گفت شکل حامله هایی😐

دنبال عیب و ایرادی ؟؟؟ به جای اینکه یه ذره بین دستت بگیری یه آینه دستت بگیر... 

یه بنده خدایی اون زمانکه باردار بودم اطرافمون بود حرفه ای بود. از رو صورت میگفت به منم گفت گفتم نه بابا و اینا بعدش تست زدم دیدم باردارم😂 تا اخر حاملگیم منو میدید میگفت حالا بهمن ایمان اوردی

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲

من حالت چشمای دوستم عوض شده بود چشماش پرنور تر شده بود بهش گفتم گفت باردارم کسی نمیدونه هنوز

سخت ترین حق الناس این است که به روح دیگران لطمه بزنی (استاد شجاعی)🗣 ای کاش حتی برای بد بودنهایمان هم مرز بگذاریم از آن مرز عبور نکنیم....❣  زن مردم لیلی تو نیست و شوهر مردم هم مجنون تو‌... اگه شده بدون فقط اسمشونو یدک کشیده و به تو در حد ی سرگرمی نگاه میکنه نه بیشتر...

الان باردارم نه اما سر پسرم ۴ زوز ب موعدم بود اولین ماه اقدامم بود  ی خانم مسن بود منم بامادرشوهرم بودم .بامادرشوهرم صحبت کرد ۲تا هلو از وسایل خریدش برداشت گفتم نه نمیخورم ممنون گفت واسه بچه شکمته  🤐🤭

ببین چشما پف میکنه مثل حالت آلرژی و سرماخوردگی اینطوری، شاید آلرژی داری و بخاطر اون این شکلی شدی،یه حالت خسته و کم انرژی میاد تو چهره آدم چشم پف میکنه شبیه وقتایی که سرماخوردی

میشه برا بارداری بی دردسر و سلامتی تو دلیم یه صلوات مهمونم کنی؟ اگر تنبلی تخمدان داری و قصد باردار شدن داری تاپیک اخرم و بخون 😘😘