2777
2789
عنوان

ببین خانواده شوهرم چیکار کردن دارم از حرص میمیرم

| مشاهده متن کامل بحث + 2268 بازدید | 135 پست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

یعنی مردم باید مسافرت رفتنشون رو با تو هماهنگ کنن؟ اینکه پسرشونو نبردن هم به خودشون مربوطه اصلا ربطی به حرفایی که میزنی نداره 

شما هر روز باید نامزدت رو ببینی یا خونشون باشی؟ حالا سه روزم نبین یا برید بیرون ،یا اون بیاد خونه ی شما ،مادرشوهر وظیفه داره برای قرار های شما برنامه ریزی کنه؟

انشالله۱۴44/4/4 این جمع همه سالمندان😂😂😂😂

چ خبره انقد توهم مادر شوهر ازاری داری خب نخاسته بچشو ببره پیش شما ک نزاشته خونه ی خودش گذاشته ببخشید ک از شما ک هنوز عقدی اجازه نگرفته برای سفر دوتایشون ،عقد هستین اصلا درست نیست پیش شوهرت باشی فعلا شبا ی بیرون و شام با هم باشید برگرد خونتون راحت بگیر بخاب چقدر همه چیو جنایی میکنی😅

الا بذکر الله تطمئن القلوب💝💝
عزیزم اونا اصلا بهم چیزی نگفتن و چرا من اونجا بایدبرم،اونا دلشون نمیخاست من برم و به شوهرم گفتن و ب ...

بتو چرا باید زنگ بزنن بگن میریم مسافرت؟؟؟؟؟ 

توقعت بیجاست 

شوهرتم ۳ روز بمونه میش برادرش اتفاقی نمیفته   توام دوس داشتی برو اونجا نرفتیم در طول روز بیرون قرار بزارین

برادرشوهرت تو خونه پدر مادرشه مگه اومده خونه تو

انگار مادرشوهر وظیفه داشته واسه اینا خونه خالی کنه ،خب برید یجای دیگه ،طاقت سه روز نچسبیدن به شوهر رو ندارن

انشالله۱۴44/4/4 این جمع همه سالمندان😂😂😂😂