2777
2789
عنوان

ببین خانواده شوهرم چیکار کردن دارم از حرص میمیرم

| مشاهده متن کامل بحث + 2050 بازدید | 132 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خودت اذیت نکن بی تفاوت باشهر چی حرص بخوری به نفع اوناست

اره عزیزم منم امروژ ب فکرم زد که با شوهرم دعوا بگیرم بگم‌ مادرت نمیتونست ببره برادرتو و این حرفا،بعد باخودم گفتم بیخیال ما دعوا بگیریم م قهر باشیم مادرشوهرم خوشحال میشه میگه ای جان خوب بینشون جدایی انداختما.

به اینکه مادرشوهر و پدرشوهرت تنهایی میرن مسافرت هم کاری داری ؟

هیچ کس برای تلافی پانمیشه بره سفر 

اخه بیکارن برای تلافی پامیشن دوتایی میرن مسافرت 

یعنی عروسها به همه چیز تو خانواده شوهر گیر میدن 

اگر تو سفر باهاشون اذیت هستین دیگه نرین باهاشون مسافرت اما دنبال جنگ و دعوا و فتنه نباشین 

اره عزیزم منم امروژ ب فکرم زد که با شوهرم دعوا بگیرم بگم‌ مادرت نمیتونست ببره برادرتو و این حرفا،بعد ...

آره اصلا با همسرت دعوا نکن بخاطر رفتار مادرشو را چون اینطوری باشه دائم باید باهاش بحث کنی

به اینکه مادرشوهر و پدرشوهرت تنهایی میرن مسافرت هم کاری داری ؟هیچ کس برای تلافی پانمیشه بره سفر اخه ...

ذنبال جنگ نیستم اصلا تو فکرشون نیستم اما خب تنهایی میرن برادر شوهرم وبال گردن ماهست اینم هست

من واقعا فکر‌میکنم انتظارت بیجاست . چرا باید با تو چک بکنن سفر رفتنشون رو . اونا دارن زندگیشون رو میکنن شما همه چیز رو به خودت نگیر . شما عقد هستید هنوز ، ینی چی که رفتن سفر که شوهرم رو ازم‌دور کنن !! نمیدونم، ولی از این چیزایی که تعریف کردی اصلا نمیتونم برداشت بدی داشته باشم