همه ی پدا تو اتاق خودشه و چون دعوام کرده و انداختتم تو اتاق، صبحش پریود شدمو پد ندارم اتاقم هرچقدرم میگم از زیر در بده حداقل.. نمیده شلوارم کثیفه مجبوری نشستم تو حموم و از درس و مشق افتادم.... الهی خدا لعنتش کنه فقط فحش ناموسی و کتکش رسید به من... بخدا بورسیه شم برم نه ننه بابا میشناسم نه نامزد... پشته سرمم نگاه نمیکنم کع اتقد خارم کرد
پروفایل عکس خودمه فقط با هوش مصنوعی یه تغییر کوچیک دادم،چون موهام خیلی کوتاهه. -پناه.
یدونه از تیشرت های نخی رو با قیچی ببر فعلا بزار عزیزم،نمیشه تو حموم بشینی که
خدایا جوری دستمو بگیر و بلندم کن که همه انگشت به دهن بمونن...(عدو شود سبب خیر ، اگر خدا خواهد)🤌🫡،(۲۹بهمن خبر بارداریمو شنیدم،خدایا ممنونم ازت،تو دلیمو حفظ کن و کمکم کن صحیح و سالم بغلش بگیرم)،از دوستانی که درخواست دوستی میدن معذرت میخوام نمیتونم قبول کنم....(خدایااااا شکرررررررت بابت پسر نازی که بهم دادی،خدایا ممنونم ازت ،امام حسین نوکرتم♥️)
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.