2777
2789
عنوان

الان یه تاپیکی دیدم که عروس عمش نانجیب بود و چشم و دل سیر نبود

| مشاهده متن کامل بحث + 517 بازدید | 36 پست
ببینید هر دختری میتونه یک ایده ال هایی برای زندگی مشترک داشته باشه میتونه براش مهم پول باشه و فقط پو ...

منم که گفتم قبل از ۱۸ سالگی تفکرم این بود که پسره پولدار باشه پایتخت نشین باشه و به قول خودت اصلا هم مذهبی نباشه ۱۰ سالم از من بزرگتر باشه و...

الان عاشق یه پسری شدم که وضع مالیش متوسط رو به بالاست و هم‌سطح خودمونه و ترک هست و مذهبی و کلا هم ۲ سال از من بزرگتره😅

🚩کاربری موقت دست دونفر هست چون یکیشون تعلیق شده از کاربری ساحل دریایی استفاده میکنه🧿                                                         لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم                                          ای در رگانم خون وطن ای پرچمت مارا کفن🇮🇷🇮🇷🇮🇷

حرف شما درسته بنظرم نباید عقده های خونه بابا رو ببری خونه شوهر ولی خب بنظرم این خانوم کار عجیبی نکرده حتما پول سرویس چوب نداشته همسرش خریده عروسی گرفتنم حق هر دختریه دوس داشت عروسی بگیره خونه هم ک ۴۰ متری همونجا اسلامشهر خریدن آخرم بنامش نزدن با این ک قول دادن همسرشم ک خبرچینی زنشو میکنه برا دختر دایی، استارترشم ک هرچی بی ادبی بود کرد و تاپیک قفل کرد و البته این استارتر خانوم ما خودش بچه داره ب کسی نگفت یک ماه پیشم ی تاپیک جنجالی پر بازید از دختر خاله زده بود ک پسرعمه شوهر میخواست بگیرش و این دوس نداشت بیاد تو خانواده شوهرش و بهمش زده بود در کل  این خانوم فضول و حس خوب ازش نمیگیرم ببخشید طولانی شد

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حرف شما درسته بنظرم نباید عقده های خونه بابا رو ببری خونه شوهر ولی خب بنظرم این خانوم کار عجیبی نکرد ...

من به حرفای اون استارتر کاری ندارم

بالاخره همه دورمون اینجور آدما وجود داره و دیدیم و حس کردیم

من هم تجربه خودمو گفتم هم عموم 

من که ۲۴ ساعته سرم تو زندگیشون نبوده

دختره واضح داشت عقده گشایی میکرد و همینطور خانوادش 

🚩کاربری موقت دست دونفر هست چون یکیشون تعلیق شده از کاربری ساحل دریایی استفاده میکنه🧿                                                         لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم                                          ای در رگانم خون وطن ای پرچمت مارا کفن🇮🇷🇮🇷🇮🇷

دیگه چیزای عیان چه حاجت به بیانقطعا عمش اومده واسه اینا تعریف کردهوگرنه این اطلاعاتی که اسی داد حتما ...

نه خودش گفت از چهارشنبه تا جمعه ور دل همن،خودش هم البته به گفته خودش  ازدواج دوم با بچه با پسر مجرد پولدار ازدواج کرده خوبه  دختر عمه اون طرفم بیاد راجع بهش چرت بگه!به نظرم که خیلی حسود و عقده ای بود سرشم تا کمر تو زندگی اینا

برادرت از نظر مالی توانایی داشت که خواسته های خانومش رو‌انجام بده ؟یا بالاتر از توانایی برادرت بود ؟

برادرم سه تیکه زمین داشت ولی قصد داشت اونا رو بفروشه خونه بخره،ماشین داره در کل وضعش بد نیس

ما شهرستانیم این خانم گفت من باااید وسیله هامو از تهران بخرم اونم فقط پاساژهای بالاشهر تهران....

ما که اصلا دخالت نمی‌کردیم انصافا هم داداشم هر چی که این خانم میخاست رو براش خرید اما بشددت نمک نشناس بود

حتی خونواده خودش شدیدا مخالف بودن که بره از تهران وسیله بخره

برادرم سه تیکه زمین داشت ولی قصد داشت اونا رو بفروشه خونه بخره،ماشین داره در کل وضعش بد نیسما شهرستا ...

شما که به عنوان خانواده شوهر نباید دخالت کنید 

اما مردها این وسط باید مدیریت کنند باید بگن من آنقدر بودجه قرار دادم یا توانم آنقدر هست با این بودجه هر جا دوست داری برو خرید کن 

شما که به عنوان خانواده شوهر نباید دخالت کنید اما مردها این وسط باید مدیریت کنند باید بگن من آنقدر ب ...

اتفاقا داداشم میگفت توانایی مالم اینقدره و....

همه چی هم برا دختره گرفت

ولی دختره کلا دنبال بهونه بود