2777
2789

من حس میکنم هیچ مشکلی ندارم. دارم عادی راه میرم با کسی حرفی نزدم. حالا اونا میگن چرا انقد بیحالی؟

دیروز راه میرفتم بعد نشستم یکیشون میگفت هنوز ساعتای اول کاریه باید شارژ باشی چرا بیحالی؟

منم هرچی فکر میکنم میبینم اوکیم مشکلی ندارم اصلا به آقایون چه؟

بعد من از دهنم پرید گفتم فکرم مشغوله چجوری شارژ باشم؟واقعا ذهنم درگیر بود  ولی بیحالم نبودم چندین بااااره پشت و جلوم اینو میگن. باید یکی میزدم دهنش. 

تو را بچین و تو را بو کن🌼🌸🌻🌷🌿🌸

میگفتی ب آقایون چه ربطی داره درمورد من نظر میدن.انگار انتظاردارن  برا اونا عشوه گری کنم

فقط 25 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مورد علاقه هام:یوگاو مدیتیشن🧘‍♀️کتاب📚کوهنوردی🏔پیاده روی با ی دوست👭صدای هو هوی بادوبارون و رعد وبرق🌩🌧طبیعت بعداز زدن بارون🏕طلوع و غروب خورشید🌄🌅صدای جغد و کلاغ و جیرجیرک و پارس سگ و صدای الاغ و زنگوله ی گله🦗🐩🦉🐦‍⬛بوی گل و چمن و درخت🌹🌳بوی قهوه☕️راه رفتن بدون کفش وجوراب روی چمن🦶🦶دلخوشیا کم نیستن کافیه با دقت بهشون فکر کنیم و اهمیت بدیم و ببینیم🧚‍♀️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میگفتی ب آقایون چه ربطی داره درمورد من نظر میدن.انگار انتظاردارن برا اونا عشوه گری کنم

نه من شنیدم تو فاصله کم وایسادن منم میشنوم یکی بشون میگه چرا بیحاله اونام میگن ارررره

بچه ها من چیزیم نیست بخدا نمیدونم چرااینو،میگن

منم همینم همه بهم می‌گن

کم خونی شدید دارم من البته

هر چقدر دوست داشتی لایک کن                                             لطفا نقد یک رفتار غلط اجتماعی رو با دخالت کردن توی زندگی دیگران اشتباه نگیرین و رفتار های غلط خودتون رو با این شعار که زندگی هرکس به خودش مربوطه توجیه نکنید🙏‌.                                       ‌مراقب حرف‌هاتون باشید چون شما نمی‌دونید قراره چند بار تو ذهن طرف مقابل تکرار بشه...💔.                                                   موافق معادل‌سازی واژه های غیر ایرانی🇮🇷#فارسی_صحبت_کنیم

نه من شنیدم تو فاصله کم وایسادن منم میشنوم یکی بشون میگه چرا بیحاله اونام میگن اررررهبچه ها من چیزیم ...

بیخیالشون مریضن.خاله زنکا

فقط 25 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مورد علاقه هام:یوگاو مدیتیشن🧘‍♀️کتاب📚کوهنوردی🏔پیاده روی با ی دوست👭صدای هو هوی بادوبارون و رعد وبرق🌩🌧طبیعت بعداز زدن بارون🏕طلوع و غروب خورشید🌄🌅صدای جغد و کلاغ و جیرجیرک و پارس سگ و صدای الاغ و زنگوله ی گله🦗🐩🦉🐦‍⬛بوی گل و چمن و درخت🌹🌳بوی قهوه☕️راه رفتن بدون کفش وجوراب روی چمن🦶🦶دلخوشیا کم نیستن کافیه با دقت بهشون فکر کنیم و اهمیت بدیم و ببینیم🧚‍♀️

اهمیت نده

من لاغرشدم همسایمون بعدازچندماه من رودیده جلوی بقیه گفتانگارمریضی یه جوری هستی...گفتم شماچشمات بدمی بینه خیلی ام عالی ام ..مانکن شدم تالباس توتنم بدرخشه😊جلوی بقیه ضایع شدگفت راست گفتی من کلی شکم دارم لباس توتنم زشته

جوابشونو بده به اونا ربطی ندارهخودتم سعی کن موقع راه رفتن شقو رق وایسی و قوز نکنیقدماتم محکم بردار

اخه میدونی من کم خونم و کارشیفتی داغون میکنه یکمم خودم قوز دارم ولی حواسم هست راست می ایستم ولی اینا انگار مرض دارن

دو تا حالت داره

یا واقعا بیحالی... تیرویید کم خونی افسردگی چیزی نداری؟

دومی که من خودم تحربه کردم یکی یه چیزی در مورد آدم میگه بقیه کم‌کم باور می کنند و یهو می بینی همه دارن میگن!!! چیز عجیبیه. آدمها خیلی سطحی تر از اون چیزی هستند که فکر می کنیم و زیاد فکر یا تحلیل نمی کنند.

ترنج
اهمیت ندهمن لاغرشدم همسایمون بعدازچندماه من رودیده جلوی بقیه گفتانگارمریضی یه جوری هستی...گفتم شماچش ...

آخه یه بار دو بار؟ اونم آقاااا

دو تا حالت دارهیا واقعا بیحالی... تیرویید کم خونی افسردگی چیزی نداری؟دومی که من خودم تحربه کردم یکی ...

اره کم خونم افسردگی ام دارم ولی مشکلی ندارم عادی راه میرممثل همه