2777
2789
عنوان

پارتنرم بهم میگه برو باشگاه😐😐

| مشاهده متن کامل بحث + 482 بازدید | 42 پست
برای سلامت خودتون برید باشگاه نه حرف پارتنر

عزیزم هیکل خودم به گفته بقیه عالیه 

از طرفی از دو تا نه شب سرکارم و همچنین دانشجو از نظر مالی و وقت هم فعلا در توانم نیست و بدنم کشش نداره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من شاغلم از دو تا نه شب سرکارم تمام مخارجم با خودم نه از نظر مالی توانایی دارم نه وقتی

عکس پسر بدنسازو نشونش بده بگو منم اینجوری دوست دارم

فقط 24 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مورد علاقه هام:یوگاو مدیتیشن🧘‍♀️کتاب📚کوهنوردی🏔پیاده روی با ی دوست👭صدای هو هوی بادوبارون و رعد وبرق🌩🌧طبیعت بعداز زدن بارون🏕طلوع و غروب خورشید🌄🌅صدای جغد و کلاغ و جیرجیرک و پارس سگ و صدای الاغ و زنگوله ی گله🦗🐩🦉🐦‍⬛بوی گل و چمن و درخت🌹🌳بوی قهوه☕️راه رفتن بدون کفش وجوراب روی چمن🦶🦶دلخوشیا کم نیستن کافیه با دقت بهشون فکر کنیم و اهمیت بدیم و ببینیم🧚‍♀️
جالب اینه خودش چاق

اسی سریع ازش فاصله بگیر بشدت از خود راضیه اینجور آدما وقتی حس میکنن طرف مقابل ازشون سرتره شروع میکنن عیب و ایراد گذاشتن روش تا دیگه عیبای خودشون بچشم نیاد،این شروعشه مطمئنا از این به بعد به چیزای دیگتم گیر میده

🌸🌸🌸🌸اِلٰهْی وَ رَبّی مَن لی غَیْرُکْ🌸🌸🌸🌸         خیلی حرفا داشتم واسه گفتن،واسه نوشتن ولیییی حیف،امان از دست نینی یار😡 این کاربری دست ۴۰ نفره⬅️ یک:منِ دیوانه یِ عصبی🤬 دو: منِ مهربونو دلسوز☺️ سه:منِ نگرانِ استرسی😬 چهار:منِ شوخو خنده رو🤭 پنج:منِ خسته و بیحال😮‍💨 و...🙄🤔🤨  ✅پس اگه تو یه تاپیکی یچی گفتم،تو یه تاپیکِ دیگه یچی دیگه،سعی نکن مُچمو بگیری😏این منم فقط گاهی وقتا بسته به شرایط جویِ تاپیک مودم عوض میشه.همین😘

همه مردا دوست دارن اینو بعضیا ب زبون نمیارناگه خودت دوس داری برو دیگه اعتماد بنفستم بالا میره

اخه من هیکلم واقعا خوبه 

سایز سینه باسن همه چیم نرمال و خوبه 

از طرفی چون سرکار هم میرم از نظر مالی و کشش بدنی شرایطش و ندارم چون خیلی فشار کاری و خستگی رومه

معمولا پسرایی ک همچین توقعاتی دارن

خودشون یا خیلی لاغرن یا. چاق ک اعتماد ب سقف دارن

من با پسرایی در حال اشنایی بودم ک چندسال بود باشگاه میرفتن میگفتن زن سفت دوست  نداریم  خودت عالی

بعد ی بار ی پسر لاغر مردنی بهم گف برو باشگاه زن باید همیشه بدنش ورزشی باشه