2777
2789
عنوان

پسری که قیمت های منو رو بلند میخونه

| مشاهده متن کامل بحث + 3618 بازدید | 141 پست
تو خوب تو درست چقدر ریپ میزنی برو به شوهرت برس

نه بابا شما درستی  

برو اویزون اون بنده خدا شو   تو  میخوای  وظایف باباتو بندازی گردن  کسی که داری باهاش اشنا میشی 

اون عابر بانکت نیس اینو روزی چند بار با خودت تکرار کن  

وطیفه پدرتونه لباش و غدا براتون بخره 

تو دوران آشناییی مردااااا وظیفه  اینجور خرجا رو ندارن 

هروقت شوهرت شد بایدددددد برات خرج کنه 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من نمی گم پسر واسه دختر خدج نکنه قرار هارو ولی اینکه اینکارو انجام بده بعد طرف مقابل واسه اینکه یه ک ...

واقعا زشته کد تخفیف تو قرار اول استفاده کردن 

من با خانوادم و رفیقام که راحتن استفاده میکنم چه اشکال داره 

ولی اینکه بلند قیمت بخونی و قرار اولی کد استفاده کنی و بگی اشکال نداره بخاطر محیطش میشینیم و فلان بنظر خودت نشون دهنده چیه

گاهی زخم‌هایمان از امن‌ترین آغوش‌ها به جا می‌مانند اعتماد ، زیباترین و در عین‌حال شکننده‌ترین دارایی انسان است🙏🏻

دقیقا استارتر همین حرف رو زد و منو ریپلای زد چشاتو باز کن و اون پیامی که برای من ریپلای کرد رو بخون ...

شوهرت کارت نداره انقدر اینجایی گیر دادی به تاپیک من

از شنونه های خساست این گیر زیادی برای متقاعد سازی بقیه هم هستا شما خودت هم خسیسی

تو خودت گفتی چیزی ببینی نخره خسیس تو موارد دیگه هم در نظر بگیر برات شومیز رو مثال زدم

اونم چیز عجیبی نیست بعد ۳ ماه یه شومیز ۶۰۰ تومنی خریدن چیز عجیبی نیست خیلی ها هستن میخرن پسر بود جلسه سوم بیرون رفتنمون دید من از لباسی خوشم اومده بران خریدش

ندیدی و برات نخریدن عجیبه برات 

برو به شوهرت برس خانم انقدر سعی در متقاعد سازی من نکن

این پروفایل توسط چند نفر استفاده می شود
واقعا زشته کد تخفیف تو قرار اول استفاده کردن من با خانوادم و رفیقام که راحتن استفاده میکنم چه اشکال ...

اولین نبود البته ۳ ماهه داریم میریم بیرون

ولی تو اولین شام بیرون رفتن می گفت غذا رو بگیریم تو ماشین بخوریم رستوران نمی خواست ببرتم🤦‍♀️

رد فلگ خساست زیاد دیدم ازش

واقعا زشته کد تخفیف تو قرار اول استفاده کردن من با خانوادم و رفیقام که راحتن استفاده میکنم چه اشکال ...

عزیزم کسی با ردن کد تخفیف گدا نمیشه خسیس هم نمیشه 😐 تاپیک قبلیشو بخون ناراحا بود به خاطر اینکه براش اسنپ نگرفته بود اسنپ خیلی چیز ساده ابع یا همبن الان گفت شومیز برام نخرید 3 ماه خبلی کمه برای این کارا و کادو ها این توقع بیجا میشه 

میشه بگی چیکار کردی که شوهرت این شد یا اینکه از اول این شکلی بودن

اولش اصلا نمیدونست که باید ازین خرجا کنه   منم فقط زیر نطرش داشتم دیدم  خسیس نیس فقط بلد نیس که زن  به چه چیزایی توجه میکنه  بعد دیدم برا عروسی و هزینه ها  همه رو از بهترین چیزا و جا ها رزرو میکرد   منم  دیگه چیزی نمیگفتم 

بعدشم که رفتیم سر زندگی  مال من و تو نکردم  هرچی که داشتم طلا و اینا اوردم تو زدگی اونم همه چیزشو اورد چیزی از هم قایم نکردیم   بعدشم که دیگه اعتماد کرد هنه چیزشو زد بنامم  کلا  مرد وقتی بدنه زنش زندکی کنه هیچی براش کم نمیزاره 

عزیزم اشنایی با بعد ازدواج فرق داره چرا متوجه نمیشید اخهشما خودت برای دختری که سه ماه اشنایی داشتی ا ...

راستش من اگه شرایط نامزد استارتر رو داشتم 

درآمد ماهی ۶۰ ، خونه و ماشین 

چون ۶۰ تومنه برام میموند 

عمرا دیگه نمیومدم خودمو خراب کنم و بگیرم از روی لیست منو بخونم 

طرف هر دو هفته یکبار هم برن رستوران 

میشه دوبار در ماه 

هر دو شون هم زرشک پلو بخورن نهایتا میشه ۲ تومن ! 

خب طرف با نامزدش هر روز رستوران نیست که 

اولین نبود البته ۳ ماهه داریم میریم بیرونولی تو اولین شام بیرون رفتن می گفت غذا رو بگیریم تو ماشین ب ...

خسیسه

گاهی زخم‌هایمان از امن‌ترین آغوش‌ها به جا می‌مانند اعتماد ، زیباترین و در عین‌حال شکننده‌ترین دارایی انسان است🙏🏻

راستش من اگه شرایط نامزد استارتر رو داشتم درآمد ماهی ۶۰ ، خونه و ماشین چون ۶۰ تومنه برام میموند عمرا ...

هفته ای یکبار رستوران چقد میشه به نظرت حالا گفتی دو تومن تو یه ماه 4 بار برن بیرون میشه 8 میلیون پول یه گرم طلا اگه برای شما پولی نیست حرفی ندارم 😐

عزیزم کسی با ردن کد تخفیف گدا نمیشه خسیس هم نمیشه 😐 تاپیک قبلیشو بخون ناراحا بود به خاطر اینکه براش ...

کاری به شومیز ندارم میتونست تعارف الکی کنه که حساب کنه حالا هرچی 

اسی تازه گفت سه ماهه دارن آشنا میشن 

ولی ی رسوندن و رستوران چیزی نیست وظیفست 

من به اسی حق میدم 

شوهرت کارت نداره انقدر اینجایی گیر دادی به تاپیک مناز شنونه های خساست این گیر زیادی برای متقاعد سازی ...

نه شوهرم کاریم نداره اینجام مگه قراره برای جایی رفتن من شوهرم تصمیم بگیره؟؟؟  

شما کلا  سر تا پا  ایرادی  

برو طرز تفکرتو  عوض کن  مغزتم با اسید بشور سمی هست تفکراتت

هفته ای یکبار رستوران چقد میشه به نظرت حالا گفتی دو تومن تو یه ماه 4 بار برن بیرون میشه 8 میلیون پول ...

عزیز من طرف ندار نییت که 

اگه پونزده تومن حقوقش بود یچیزی 

من خودم کسیکه دوسش دارم پونزده تومن حقوقشه میدونم درآمدش پایینه توقع بیجا ندارم ولی این آقا شصت تومن حقوقشه 

عزیزم کسی با ردن کد تخفیف گدا نمیشه خسیس هم نمیشه 😐 تاپیک قبلیشو بخون ناراحا بود به خاطر اینکه براش ...

چقدر درگیرمی😂رفتی همه تاپیک هامو و همه کامنت هامم خوندی،باش باش یه ذره ازم یاد بگیری

خیلی دلت می خواست یه ذره شبیه من باشی آره😆

آره عزیزم من همین طوری هستم خوبم میکنم اینطوری هستم زندگی هم نشون داده دنیا به کام ماهاست

تو هم از حرصت که خیلی دوست داری یه ذره شبیه من باشی ولی نمی تونی شبیه من باشی داری منفجر میشی

به جای منفجر شدن خوب سعی کن یاد بگیری ازم