2777
2789
عنوان

سووشون

90 بازدید | 9 پست

دلم میخواد بخرمش اما پول ندارم کسی پی دی اف داره برام بفرسته اگه خوندید می تونی کمی از داستان بگید

میگفتن اخر شاهنامه خوبه ولی خب اونم دروغه خودمون گول نزنیم فرهاد به شیرینش نرسید لیلی به مجنون سهراب هم به گردافرید ته داستان های ایرانی غمناکه ما هم یه داستانیم فقط ای کاش سرنوشت متفاوتی داشته باشیم حال الان من حال جیران تو این موقع اس

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

داستان زری و یوسف (:

این می‌دونم یکم بیشتر بگو

میگفتن اخر شاهنامه خوبه ولی خب اونم دروغه خودمون گول نزنیم فرهاد به شیرینش نرسید لیلی به مجنون سهراب هم به گردافرید ته داستان های ایرانی غمناکه ما هم یه داستانیم فقط ای کاش سرنوشت متفاوتی داشته باشیم حال الان من حال جیران تو این موقع اس

تعجب میکنم از حوصله مردم‌ که کتاب میخونن

برای زنده موندن تو دنیایی که هیچ آگاهی ازش نداری مجبوری کتاب بخونی تا تجربه دیگران یاد بگیری

حرفم چه فلسفی شد😂🤧

در مورد جنگ جهانی و ازار و اذیتای انگلیسیاسفیلمشم ساختن

این می‌دونم لطفا خلاصش رو بگو

این می‌دونم لطفا خلاصش رو بگو

زری و یوسف زن وشوهرین ک تو فارس زندگی میکنن

تو زمان جنگ جهانی دوم ، یوسف که زمین داشته و اگاه به مسائل روز بوده .. بعدم میمیره و زری هم مقابل اون ظلما ایستادگی میکنه و یه جورایی نماد مقاوت و شجاعته ، این رمان کلی تحولات فرهنگی و اجتماعی داره ، حتی عاشقانه های زری و یوسفم تو کتابش نوشته شده😁

قشنگ اگ خواستی بخرش

کادنس ؛ منم مثل تو یا تو هم مثل من...                                   🌓💛.