2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگر کیفیت چایی که مصرف می‌کنید براتون مهمه، یک هیتر برقی کوچک بخرید با یک قوری و کتری کوچک چای بسیار با کیفیت‌تری می‌تونید تهیه کنید.

چای تو دستگاه‌ جالب از آب در نمی‌آد.

وای منم دارم وسیله میخرم برا خونه ام کاش یکی بود کمک می‌کرد لوازم برقیا رو مارک خوب بگیرم. حالا نه خ ...

من سال ۹۷ از بانه همه ی برقی های کوچیکمو برند دلمونتی خریدم، قهوه ساز مخلوط کن آسیاب همزن پلوپز زودپز گوشت کوب توستر، خیلی راضیم البته زودپزمو استفاده نکردم ولی بقیه رو زیاد و مداوم از سال ۹۹ تا الان، فقط کتری برقیمو یه برند متفرقه گرفتم که ۶ ماه نشده خراب شد، حالا منم میخوام کتری برقی دلمونتی بخرم اگه پیدا کنم.

من سال ۹۷ از بانه همه ی برقی های کوچیکمو برند دلمونتی خریدم، قهوه ساز مخلوط کن آسیاب همزن پلوپز زودپ ...

همه رو از یه مارک؟ ریسک بزرگیه😂😭

ما یخچال و تی وی و ماشین لباسشویی رو ایکس ویژن گرفتیم چون خارجی اصلی نبود تو بازار و اگه هم بود قیمتش خیلی زیاد ایرانی خریدیم همش استرس دارم که کار کنن. هنوز نرفتیم سرخونه زندگی مون تا استفاده هم نکنیم نمیفهمم. خرد کن دسینی خریدم. زودپزم یونیک. جاروبرقی آی وا اصلا هرتیکه ام یه چیزی داره میشه 😂 هرجا هم می‌خریم میگن عالیه خوبه ولی میدونم فروشنده ها دروغ میگن. 

تو فکرم به جا اتو بخار گر بگیرم ولی چه مارکی نمیدونم

🌱

همه رو از یه مارک؟ ریسک بزرگیه😂😭ما یخچال و تی وی و ماشین لباسشویی رو ایکس ویژن گرفتیم چون خارجی اص ...

سال ۹۷ خریدم ، همه ی وسایل بزرگ رو سامسونگ خریدم و صوتی تصویری ال‌جی، الان ساندویچ ساز میخواستم دسینی خریدم جاروشارژی کوچیک میخواستم بلک اند دکر خریدم از همه چیزم راضیم به جز کتری برقی که نمیدونم چی بود انداختم دور کلا، حالا کتری برقی خوب میخوام نمیدونم چی تو بازار هست؟

[QUOTE=393311227]سال ۹۷ خریدم ، همه ی وسایل بزرگ رو سامسونگ خریدم و صوتی تصویری ال‌جی، الان ساندویچ ساز میخواستم دسین ...[/QUOTE

خب خداروشکر که بیشترش برات کار کرده. واقعا سخته تو این گرونی خراب شه هی عوض کنی 

🌱