2777
2789
عنوان

نظرتون😑⁉️

| مشاهده متن کامل بحث + 348 بازدید | 51 پست
اخه بلد بودنو که بلدمتا الانم هیچکاری نکردماتو و تا کردن لباس و... هیچکدوموخاله م داره ب مامانم میگه ...

اگر علاقه داری انجام بده ولی به خاطر حرف بقیه اصلا وقتی مامانت راضیه دلیل نداره خاله ت دخالت کنه

آریایی و از نسل کوروش❤️#حامی_فمینیسم لطفا افراد افراطی زن ستیز یا مذهبی های افراطی (تاکید کردم مذهبی های افراطی نه همه‌ی مذهبی‌های گرامی و عزیز) با من بحث نکنن و سعی در زور چپون کردن عقاید خودشون به من رو نداشته باشند. به همه‌ی اقلیت‌های فکری(درصورتی که باعث آسیب رساندن به دیگران نشوند احترام میزارم، به همه‌ی اقلیت‌های جنسی احترام میزارم. بدون با توهین نمیتونی نظر کسیو عوض کنی.                              خط قرمزهای من: ⭕ از کودک همسری دفاع کنید و ادعا هم کنید ما تو بچگی ازدواج کردیم و الآن موفقیم                         ⭕ برابری زنان با مردان رو مسخره کنید و به من بابت پیرو بودنش توهین کنید     ⭕تو بحثِ با من بزور بخواید وانمود کنید حرفتون درسته و از اون بدتر نظرتونو تحمیل کنید    دختر زیر ۱۸ سال نمی‌تونه رای بده؛ نمی‌تونه گواهینامه بگیره، حتی اگه مریض بشه و از بیمارستان بخواد رضایت بده خارج شه بدون اجازه‌ی پدرش این حقو نداره و... ولی حق بله گفتن سر سفره‌ی عقد رو داره. ( کپی امضای یک کاربر عزیز )

از سنین خیلی پایین‌تر و با گذر از ناتوانی‌های ابتدای کودکی، بچه‌ها باید در انجام امور خانه نقش ایفا کنند و به مرور مسئولیت بیشتری به دوششون قرار بگیره.

مصرف کننده‌ی حاضر و آماده‌ی غذا و خدمات بودن، فقط برای طفل نورس و بیمار و افراد سالخورده‌ی ناتوان موجهه.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من از همون ۱۴ سالگی کارای خونه میکردم علاقه داشتم بیشتر بع اشپزیولی خب کمک دست مامانت باشی خوبه یه ظ ...

اصلا خوشم نمیاد اخه

ظرف شستنو خیلی چندشم میشه

یدونه بچه ک بیشتر نیستم اخه

اگه امضامو دیدی برام دعا کن به هدفم برسم:)

مامانتم کلفت نیست هر وقت رفتی خونه خودت میفهمی

خب هرکس ازدواج میکنه یه وظایفی داره منم در اینده ازدواج کنم قطعا کارای خونه رو انجام میدم

اصلا خوشم نمیاد اخهظرف شستنو خیلی چندشم میشهیدونه بچه ک بیشتر نیستم اخه

فردا که ازدواج کنی ظرف که هیچی باید کاسه دسشوییرم خودت بشوری چندشم میشه و اینجور چیزا هم جوابگو نیست😁

ولی بدون شوخی برا خودت خوبه بلد باشی

بلد که هستم

من و خواهرم از تو کوچیکتر بودیم آشپزی میکردیم     ازدواج کردیم همه چی بلد بودیم  خانه داری      بنظرم اشپزی و اینا رو یاد بگیر بدردت میخوره  شاید یه وقتی مجبور بشی مستقل باشی مثلا بری خارج دانشگاه یا ازدواج کنی اونجا  کسی کنارت نباشه      بنظرم مهارت بیشتر برا راحتی خودت بهتره

باید انجام بدی تا عادت کنی بلآخره قراره مستقل بشی یا بری با همسرت زندگی کنی درسته وظیفه ای نداری طبق عرف و قانون و دین خدا ، ولی لازمه نو زندگیت بلد بشی ، من اقامون یکماه هم ولش میکنم با بچه ها میرم‌مسافرت خودش میپزه و میشوره و میخوره اونم حتی بلد شده دوران دانشجویی چون لازم داشته

خب چه اشکال داره یکم به مامانت کمک کنیولی من خودم بعضی روزا کار میکنم بعضی روزا نهاون روزایی که نمیک ...

برا همین نمیخوام کاری کنم

فردا که ازدواج کنی ظرف که هیچی باید کاسه دسشوییرم خودت بشوری چندشم میشه و اینجور چیزا هم جوابگو نیست ...

اییییی🫠😂😂😂