2777
2789
عنوان

محبت جنس مخالف

| مشاهده متن کامل بحث + 130 بازدید | 23 پست
خوب الان زود نیستتازه دو روز که پیشنهاد دادهالبته ما یک تایمی قبلش صحبت می کردیم

دو روز 🤣 لعنتی یه طوری تعریف کردی گفتم الان چند سال و‌چند ماهه ، نه کاملا عادیه بیشترش هم مال حیا و عفته اون بلده چیکار کنه تو نه ، اینا ذاتیه خودت بلدی فرصت بده تا دوست داشتن تو وجودت شعله بکشه چند هفته تا چند ماه طول می‌کشه نگران نباش

یک تایمی صحبت کردیمایشون اخلاقیات و روحیات من و می شناسهبعد من بهش گفتم ۶ ماه اشناییتبعد خواستگاری س ...

وای دیروزم یه نفر واسه من شعر نوشته بود😂😂😂😂حالا من از موقعیت و شرایط و یه یری رفتاراش خوشم نمیاد و اصلا انتخابم نیست🥲

پس یه جورایی دوستی میشه دیگه فرق داره خب ببین تو ذوقش نزن ولی خیلیییی هم وا نده

به هر حال تو روابط دوستی نمیشه مثل آشنایی قبل از ازدواجی که از اول با خانواده جلو اومده پیش رفت...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دو روز 🤣 لعنتی یه طوری تعریف کردی گفتم الان چند سال و‌چند ماهه ، نه کاملا عادیه بیشترش هم مال حیا و ...

یکی از نگرانی هام اینه که

از سر احساس بعدا تصمیم اشتباهی نگیرم

دوست داشتم بیشتر منطقی جلو بریم

عمر هم یک روزی تموم می شه پس حواست به کارات باشه

وای دیروزم یه نفر واسه من شعر نوشته بود😂😂😂😂حالا من از موقعیت و شرایط و یه یری رفتاراش خوشم نمیاد ...

من تا الان با چیزهایی که ازش می دونم

کلا ازش خوشم اومده

ولی نمی دونم چرا همش شک دارم🚶‍♀️

البته خودش هم اون اوایل می گفت که روحت خسته اس

و داری اذیت می شی

باهاش صحبت کردم از نوع صحبت کردنش 

شعورش تلاش هاش خیلی خوشم می اد

لامصب بلده کاره

یکی از نگرانی هام اینه کهاز سر احساس بعدا تصمیم اشتباهی نگیرمدوست داشتم بیشتر منطقی جلو بریم

نگران نباش خدا روشکر داره همینجوری هم پیش میره کاملا صحیح و واقفی به رفتارت ، عشق و عاشقی اگه بود چشمات کاملا بشته بود حماقت میکردی نگرانی هم تو وجودت وجود نداشت پس داری درست میری عشق هم به وجود میاد چند هفته تا چند ماه اینده ، لذت ببر از این ایام ، فقط ادامه بده اگه احساس خوب بهش داری یعنی ته قلبت میلرزه وقتی کنارشی در غیر این صورت ازدواج جالبی در پیش نداری

وای دیروزم یه نفر واسه من شعر نوشته بود😂😂😂😂حالا من از موقعیت و شرایط و یه یری رفتاراش خوشم نمیاد ...

اون یک نفر از اطرافیانتونه؟