خوب الان زود نیستتازه دو روز که پیشنهاد دادهالبته ما یک تایمی قبلش صحبت می کردیم
دو روز 🤣 لعنتی یه طوری تعریف کردی گفتم الان چند سال وچند ماهه ، نه کاملا عادیه بیشترش هم مال حیا و عفته اون بلده چیکار کنه تو نه ، اینا ذاتیه خودت بلدی فرصت بده تا دوست داشتن تو وجودت شعله بکشه چند هفته تا چند ماه طول میکشه نگران نباش
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
یکی از نگرانی هام اینه کهاز سر احساس بعدا تصمیم اشتباهی نگیرمدوست داشتم بیشتر منطقی جلو بریم
نگران نباش خدا روشکر داره همینجوری هم پیش میره کاملا صحیح و واقفی به رفتارت ، عشق و عاشقی اگه بود چشمات کاملا بشته بود حماقت میکردی نگرانی هم تو وجودت وجود نداشت پس داری درست میری عشق هم به وجود میاد چند هفته تا چند ماه اینده ، لذت ببر از این ایام ، فقط ادامه بده اگه احساس خوب بهش داری یعنی ته قلبت میلرزه وقتی کنارشی در غیر این صورت ازدواج جالبی در پیش نداری