2777
2789

از اون موقع حالت افسردگی پیدا کردم ...همش میخوام گریه کنم ...شوهرم خیلی ب این چیزا مقیده....الانم درگیر کیستم اصلا دیگه نمیتونم صبر کنم  

مگه عصر حجره بابا.اقدام کن این حرفا چیه .پس اونا که ناخواسته باردار میشن چی 

روزانه حداقل یک حرکت قاطع به سوی هدفت بردار.لطفا درخواست دوستی ندین به دلایلی نمی پذیرم.تو تاپیک هام سوالتونو بگید جواب میدم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با این افکار همون بهتر که نشده دنیا کجان ما کجا درگیر خرافات و ...

خرافات نیست  من به تک به تک دستورات دین اعتقاد قلبی دارم و میدونم ی حکمتی پشتشه .اخر ماه قمری بع دلیل تاثیر اشعه ماه روی زمین اقدام برای بارداری درست نیست

با این سطح تفکر خدا کنه بچه دار نشید اون بیچاره رو با این خرافات دیوانه نکنید

از نظر شما خرافاته از نظر من دستورات دینه ک حتما ی حکمتی داره.. علم ستاره شناسی رو مطالعه کنی میفهمی

دوستان اینا خرافات نیست علمه علم ستاره شناسی و آسترولوژی و واقعا تاثیر داره هر کسی زمانی که نطفه اش بسته میشه و بدنیا میاد ستارگان و سیارات به یک شکل و حالتی قرار دارن و اینا تاثیر داره که کی اقدام بشه 

بازم هرکسی نظری داره ولی من یمقدار خوندم راجع به اینا خیلی جالب بود و گسترده....