2777
2789
بپرس عزیزم

سلام گلم من حدودا یازده ماهه کلاس میرم و کتاب هنرستان یک و دنیای زیبای ویولن رو کار کردم

از هفته آینده قراره کتاب ل ویولن یک رو کار کنم توی این کتاب ویبراتو هم یاد میدن؟ و اینکه چه زمانی میتونم یه آهنگ رو تمیز بنوازم؟😍😍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام گلم من حدودا یازده ماهه کلاس میرم و کتاب هنرستان یک و دنیای زیبای ویولن رو کار کردماز هفته آیند ...

عزیزم عجیبه که الان بهت گفتن ل ویولن و ۱ رو بزنی

قبل اینا باید ل ویولن یک و میزدی 

ببین دنیای زیبای ویولن یک تقریبا شبیه ل ویولن یک هست 

ولی ل ویولن یکم نت های چنگش ی مقدار جدی تر میشه

و اینکه صفحه های آخر ل ویولن یکم دولا چنگ هست

نه عزیزم ل ویولن یک ویبراسیون نداره استاد من گفت ل ویولن ۴ به بعد ویبراسیون هست

اهنگ هم ببین ل ویولن یک بره جلو ی سری چیزای قشنگ از توش در میاد ولی نه اون آهنگی که فکرشو کنی

من ل ویولن یک تموم کردم الان ل ویولن دو و کایزر و یکی دوتا کتاب دیگه رو دارم میزنم

کتاب کایزر کتاب خوبیه اما سخته واقعا 

ولی اهنگ هاش قشنگه 

آخیش
یعنی استادم خوب نبوده که تا الان نگفته ل ویولن یک رو بزنم؟

ببین استاد من اول‌ گفت ل ویولن یک و بزنم بعد دنیای زیبای ویولن

این و فکر نکنم فرق چندانی داشته باشه 

ببین خوب بودن یا نبودنش و خودت باید بفهمی آیا وقتایی که اشتباه میزنی براش مهمه و اشتباه تو بهت میگه یا نه 

یا مدام الکی لف میده حرف بیخود میزنه سر جلسه کل نیم ساعت و میگیره 

آخیش