2777
2789

از جهت مهاجرت و از جهت موندن و بازارکارشون این جا...؟

من گفتم برم مهندسی معماری بخونم همه گفتن براش کار نیست و بهتره از رشته هایی که زمینه ی هنری دارن بکشی بیرون...نظرتون؟

مدیریت و حسابداری برای موندن و استخدام دولتی خوبن 

رشته های پزشکی و درمانی و پرستاری برای مهاجرت.برق و مکانیک هم مهاجرتی خوبن.نفت هم عالیه

روزانه حداقل یک حرکت قاطع به سوی هدفت بردار.لطفا درخواست دوستی ندین به دلایلی نمی پذیرم.تو تاپیک هام سوالتونو بگید جواب میدم

مدیریت و حسابداری برای موندن و استخدام دولتی خوبن رشته های پزشکی و درمانی و پرستاری برای مهاجرت.برق ...

می دونید من نمی تونم از الان راحت تصمیم بگیرم تهش برام موندن بهتره یا رفتن...خونوادم میگن برو ولی میگم یه در صد شاید موندم... رشته ای نیست که چه بمونی چه بری بازارکارش خوب باشه؟ :(

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگر معماری نخوای، رشته مهندسی کامپیوتر شاید بتونی خودمختار کاری انجام بدی، رشته ای که باید توی کارخونه کار کنی اشتباهه برای زن،حالا شاید یکی فرصت مالی داره که خودش توی این رشته ها هم کار ایجاد کنه، مدیریتم من میپسندم، روحیه شو داشته باشی میخوانت ولی رقابتیه بازارکارش، بدرد ادم بی زبون نمیخوره، برای مهاجرت تحصیلی هم ارزونه

می دونید من نمی تونم از الان راحت تصمیم بگیرم تهش برام موندن بهتره یا رفتن...خونوادم میگن برو ولی می ...

پیراپزشکی پزشکی نفت آتش نشانی کامپیوتر

روزانه حداقل یک حرکت قاطع به سوی هدفت بردار.لطفا درخواست دوستی ندین به دلایلی نمی پذیرم.تو تاپیک هام سوالتونو بگید جواب میدم

اگر معماری نخوای، رشته مهندسی کامپیوتر شاید بتونی خودمختار کاری انجام بدی، رشته ای که باید توی کارخو ...

اگه فن بیانت خوب باشه، با ارائه و کنفرانس و جشنواره های کسب و کار دانش آموزی مشکلی نداشته باشی اما در عین حال درونگرا باشی به درد مدیریت می خوری؟

اگه فن بیانت خوب باشه، با ارائه و کنفرانس و جشنواره های کسب و کار دانش آموزی مشکلی نداشته باشی اما د ...

نه مدیریت باید مدیر باشی، پررو باشی، مثلا ینفر میشناختم ۱۰ نفر زیر دستش کار میکردن، از همون دوران مدرسه به ما دستور میداد، میرفت دفتر میگفت کیفیت کار معلم ها چرا پایینه، گروه میساخت خودش برنامه گروهی میذاشت، تا چیزی به مذاقش خوش نمیومد اعتراض میکرد، تو زندگی شخصی خیلی موفق نبود چون با همسر نمیشه اینطور رفتار کرد ولی کاری التماسش میکردن نره