2777
2789
عنوان

سقط

144 بازدید | 14 پست

سلام.دوستان من ی دختر 6 ساله دارم مجدد باردار شدم اسفند سال گذشته تو 8 هفته بنا به دلایلی سقط کردم الان سه ماه از سقط میگذره ولی پریود نمیشم دیروز دکتر سونو واژینال کرد گفت خوبه فقط تخمدانها یکم کوچک شده بخاطر اختلالات هورمونی شاید باشه برام آزمایش هورمونی وذخیره تخمدان نوشت توروخدا بیاین بگین کسی مثل من بوده دارم دیوونه میشم من بچه میخوام دوباره

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای یائسه نشده باشم همش 35 سالمه خدا شوهرمو لعنت کنه گفت سقط کن الان امروز آزمایش هورمونی دادم تا جو ...

اگه بچه میخوای خب زودتر اقدام کن شش ماه یا یه سال بعد سقط دقیق نمیدونم با دکترت مشورت کن

یعنی گیر ۶ ماه بودی که سقط کردی؟ اگه انقد زود دوباره بچه میخواستی خب نگهش میداشتی الانا هم نزدیک زایمانت بود.انشالله هروقت صلاحه دوباره باردار میشی

خدایا شکرت… شکرت شکرت و هزاربار شکرت

۶ماه طول میکشه رحم برگرده به حالت قبل از بارداری اینو دکتر زنان گفت صبر کن فکر بدنت باش اگر خدا بخوا ...

دکتر لعنتی دیروز تو مطب سونو واژینال کرد گفت تخمدانها یکم کوچک شده من قبل سقط پریودم منظم بود نمیدونم چیکار کنم پریود بشم

یعنی گیر ۶ ماه بودی که سقط کردی؟ اگه انقد زود دوباره بچه میخواستی خب نگهش میداشتی الانا هم نزدیک زای ...

نه بابا من بچه میخواستم شوهرم گفت بزار سال بعد ناخواسته شدم گفت سقطش کن تحت فشارش من خریت کردم الانم خودش پشیمانه