2777
2789

تو گوشی همسرم پیام و تماسی ندیدم ، 

فقط اینستاش یه لحظه خواستم چیزی بفرستم دیدم یه دختره هست لیست شیر انلاینه نفر سوم چهارم لیست

همسرم کنارم بود فهمید دیدم 

من قهر کردم خودشم فهمید داشتیم میرفتیم بیرون گفتم خونه مامانم پیاده کن کتاب میخوام بردارم 

دست و خداحافظی و ...نکردم .

برگشتم خونه دیدم دختره رو انفالو بلاک کرده ...

بدتر شک کردم پیام دادم طلاق میخوام .

داشت میرفت شام عروسی یکی از دوستاش ، با همون کت شلوار اومد خونمون و گفت نمیخواستم ذهنتو درگیر کنم مربوطه به همون پسره دعوا کردیم و شکایت و ...

کارش مربوط به قضاوت و وکالت و..هست یکم از همون اول حاشیه و داستان زیاده 

بدون شام نشست کلی حرف زد و قسم عزیزترینش که فوت شده خورد حتی اخرش دید من جدی ام گریه اش گرفت گفت تازه عروسی کردیم خرابش نکن...

همه دخترای غریبه انفالو کرد گفت میخوای اینستامو رو گوشی توعم میذارم 

تلاش برای بازیابی اولویت قرار دادن خودم در هر لحظه🥇♻️ سعی بر انجام برنامه ی روزانه و ساعتی 📋افزایش نمره آیلتس 📈

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعا باور کنم به همین سادگی گفتی طلاق؟😐

آره بخدا داشتم وسیله جمع میکردم 

مرد گنده اخرش گریه کرد ،کفن عزیزترینش قسم خورد

خیانت برا من اصلا قابل قبول نیست 

حالا دلایل آورد هر لحظه بفهمم چرت گفته تمومه

تلاش برای بازیابی اولویت قرار دادن خودم در هر لحظه🥇♻️ سعی بر انجام برنامه ی روزانه و ساعتی 📋افزایش نمره آیلتس 📈

هرکز هرگز هرگز حرف طلاق رو براحتی به دهنتون نیتچارید، هر بار که میگی، فکر می کنی داری طرف رو میترسونی ولی در واقع هر بار چند تا ستون از زندگیت رو خراب می کنی، بعد از چند دفعه دیگه براش عادی میشه و یروز می بینی اصلا براش مهم نیست.در ضمن تعارف اومد نیومد داره.از همه مهم تر، این کلمه بار منفی داره و به ذهن طرف القا می کنه که این زندگی با تف چسبیده و چرا باید براش تلاش کنه وقتی اینهمه متزلزله؟ مثل این می مونه که ادم روی یه کار شکست خورده یا بی ارزش سرمایه گذاری کنه، بعد کم کم راغب میشه به یه زندگی دیگه و تجربه ی قوی دیگه که خودش رهبرش باشه . پس بجای طلاق و قهر خونه مادرت اعلام ناراحتی کن توی شرایط آروم وقتی شوهرت گرسنه نیست، خسته نیست، عصبی نیست و قبلش ازش یه دو تا تعریف با تردید کردی

الحمد لله کما هو اهله
آره بخدا داشتم وسیله جمع میکردم مرد گنده اخرش گریه کرد ،کفن عزیزترینش قسم خوردخیانت برا من اصلا قابل ...

:/

خیانت برای هیچ کس قابل هضم نیست

ولی باید ثابت بشه، شما اسم یکیو تو لیست شیر  دیدی فهمیدی خیانت کرده؟ انگار زندگیت و شوهرت هیچ ارزشی برات ندارن

کی مردا گشنه و خسته و عصبی نیستن؟ همیشه یکیشو دارن

😄خوب اینا معده شون به دریا وصله ولی قبل دعوا یه چای و کیک یا وعده غذایی بده بعد ببین کم خواب نباشه تا یهو سگ نشن، دیگه چاره چیه، اخساس و اخلاق اینا به معده و ببخشید اندام جنسیشون وصله. ولی بحث توی شرایط سیری و ارامش اونم بدون توهین خیلی جوابه، امتخان کن

الحمد لله کما هو اهله
دقیقا! بدون گفتگو! انگار خاله بازیه زندگی!!

بحث گفتگو نیست تو این موارد ...

یه کار کثیف و حال به هم زنه

من هم با توجه به اینکه نشانه دیگه ای ندیده بودم و بخاطر شرایط خاص، تقریبا باور کردم ...

بحث گفتگو نیست تو این موارد ...یه کار کثیف و حال به هم زنهمن هم با توجه به اینکه نشانه دیگه ای ندیده ...

مسجل شده بود برات؟ مطمین بودی خیانته وقتی گفتی طلاق؟ لازم نبود توضیحشو بشنوی؟؟

اگه قراره تو زندگیت صرف تصوراتت تصمیم بگیری مطمین باش دووم نمیاره زندگیت!

بزرگترین شکوه ما در هرگز نیفتادن نیست، بلکه در برخاستن پس از هر بار سقوط است.