2777
2789

سربازه راه دور.. من براش پیام های امیدوار کننده میفرستم چون همه اش میگ سرم درد میکنه و اونجا دلگیره و اینا...

چون گوشی نوکیا داره تایپ کردن براش سخته..

اما هر وقت چند روز در میون پیامم رو ببینه خودش زنگ میزنه

حالا بنظرتون براش پیام بفرستم؟؟ یا بزارم خودش زنگ بزنه.؟ دلم خیلی میسوزه اخرین بار گفت خیلی گرمه یه جوجه تیغی از کنارم رد شد معلومه توی کویره

گهی گریان،گهی خندان، گهی چون ابر سرگردان ،‏گهی عاقل‌تر از عاقل، گهی نادان‌تر از نادان🌱

بنظرم زیاد نرو سمتش و بهش پیام نده بزار دلتنگت شه

حس ششمی،کوردم،دانشجو پزشکی دانشگاه رازی کرمانشاه ❤️به عقاید هم احترام بزارید راجب رشتم نظر ندید حتما لازم بوده چند بار انصراف بدم😊❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره بفرست ولی دفعه بعدی بزار خودش پیام بدهکاش ما دخترا هم میرفتیم سربازی

اخه با گوشی نوکیا پیام دادن خیلی سخته

گهی گریان،گهی خندان، گهی چون ابر سرگردان ،‏گهی عاقل‌تر از عاقل، گهی نادان‌تر از نادان🌱

گناه داره سربازه

اجی براش تکراری میشی نکن اون الان عادت کرده تو بهش پیام بدی و عادی میشه بزار یه بار وقتی گوشیش رو چک می‌کنه پیامت و نبینه چی میشه مگه 

حس ششمی،کوردم،دانشجو پزشکی دانشگاه رازی کرمانشاه ❤️به عقاید هم احترام بزارید راجب رشتم نظر ندید حتما لازم بوده چند بار انصراف بدم😊❤️

بنظرم که بفرست،من اول نامزدم رو درک نمیکردم ولی دیدم واقعا فشار کاری داره دیونه اش میکنه هر روز کلی پیام میدادم بهش وقتی کارش تموم میشد جوابمو میداد

عزیزِ من، برخی آدم‌ها هستند که اندوه‌های بزرگی هم دارند اما هنوز زندگی می‌کنند و لبخند می‌زنند. اندوه تو تا چه حد بزرگ است که حتی لبخند هم نمی‌زنی؟

اگه این ارتباط واقعا دو طرفه‌س یعنی اونم جبران می‌کنه و می‌دونی که گوشی فقط دست خودشه آره

اون مغزش رد داده اس حتی تایم خواب حموم و دسشویی کردنش دست خودش نیست